hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »


www.levenhuk.hu » Hasznos információk » Csillagtérkép

Csillagtérkép


A csillagok, csillagképek és más égitestek tanulmányozásakor a személyes asszisztense lesz ez a csillagtérkép. Szemlélteti az égitestek helyzetét és megállapíthatók a koordinátáik. Először planiszférákat használtak a csillagászati körökben és iskolai órákon. Ma többnyire irodák falain találkozunk velük dekorációként. Az égitestek helyének valós időben történő megtekintéséhez sok tapasztalt csillagász használja az online csillagtérképet, amely kiszámítja a csillagok helyzetét és megmutatja, hol vannak az adott pillanatban.

Csillagtérkép előnyök


  • 1. A csillagos ég tanulmányozása a kezdő és tapasztalt csillagászok számára valódi öröm. A planiszféra segítségével meghatározhatók a legfényesebb csillagászati objektumok helyzete és megjegyezhető velük a helyzetük.
  • 2. A csillagtérkép eredeti ajándék gyerekek számára. Mutatja a csillagokat, csillagképeket és más égitesteket. A gyerekek csodálva fognak tanulni róluk.
  • 3. Kiváló minőség. A planiszféra nagy sűrűségű anyagból készült. Egyes anyagok ragasztással készülnek és világítanak a sötétben.
  • 4. Általános használatra készült termék. Vizsgálhatók vele a csillagok, csillagképek és más égitestek.
  • 5. Elérhető ár.

Nézze meg a Levenhuk online áruház katalógusát, és készüljön fel a lenyűgöző éjszakai ég felfedezésére. A csillagtérkép segít a világegyetem tanulmányozásában.


Levenhuk M20 Large Planisphere image

Levenhuk
Február 2021


Tilos az anyag bármilyen jellegű másolatának közzététele bármely információs médiumban és bármilyen formában. Ez cikk a levenhuk.hu aktív hivatkozás feltüntetésével hivatkozható.


A gyártó fenntartja magának a jogot az árak, a termékkínálat és a műszaki paraméterek előzetes értesítés
nélkül történő módosítására, vagy egyes termékek előzetes értesítés nélküli megszűntetésére.