hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk.hu » Hasznems információk » Megéri sztereomikroszkópot vásárolni?

Megéri sztereomikroszkópot vásárolni?

stereomicroscopes, buy stereo microscopesA sztereomikroszkóp egy rendkívül népszerű optikai eszköz az amatőr rádiósok, ékszerészek és a mikrovilágot éppen csak felfedezni kezdők számára. Fő sajátossága, hogy háromdimenziós képet alkot. A sztereoszkópikus mikroszkópok néha összetéveszthetőek a normál binokuláris mikroszkópokkal annak ellenére, hogy optikai kialakításuk eltérő.

Egy binokuláris fejrésszel rendelkező, klasszikus mikroszkóp esetében kizárólag egyetlen objektívlencse használatával történik a képalkotás. A kapott képet kizárólag két szemlencse duplikálja. A továbbított kép tulajdonképpen csak egy, azonban mindkét szemmel megtekinthető egyszerre. A sztereomikroszkópok esetében két objektívlencsével történik a képalkotás – mindegyik szemnél eggyel. Valójában két független optikai csatornát kapunk, ami lehetővé teszi egy sztereoszkópikus kép megfigyelését. Ez az optikai rendszer a Greenough rendszer. Nemrégiben vált széles körben elterjedté.

A gyermekek és kamaszok egyszerű működésének köszönhetően imádják a sztereomikroszkópot. Ez nem meglepő: tanulmányozhat érméket, köveket és más, olyan minket körülvevő leleteket a világ minden tájáról amik érdekesek lehetnek egy fiatal felfedező számára. A sztereoszkópikus kép elengedhetetlen az elektronikus áramkörök tanulmányozásához, a különböző szerkezetek, kristályok, ásványok és művészi alkotások megtekintéséhez. Lehetővé teszi a nagyméretű objektumok szerkezetének részletes tanulmányozását, illetve a felületi hibák észlelését. Az ilyen sztereomikroszkóp megvásárlását amatőr mikrobiológusok számára javasoljuk. Rendkívül hasznos lesz a mikroszkóp-tárgylemezek előkészítéséhez.

A Levenhuk ST sorozatú mikroszkópjai minden cél számára tökéletesen megfelelnek. A sorozatot négy sztereoszkópikus mikroszkóp alkotja, amik a nagyítási tartomány, a munkatávolság és a világítás típusa tekintetében különböznek. A mikroszkópokat amatőr és professzionális felhasználók számára tervezték, azonban otthoni, hobbi szintű használathoz is hasznosak lehetnek.

Levenhuk sztereomikroszkópjai:

Levenhuk 1ST
mikroszkóp

Levenhuk 3ST
mikroszkóp

Levenhuk LabZZ M4
sztereomikroszkóp

Levenhuk 5ST
mikroszkóp

Levenhuk
2018. június

Tilos az anyag bármilyen jellegű másolatának közzététele bármely információs médiumban és bármilyen formában. Ez cikk a levenhuk.hu aktív hivatkozás feltüntetésével hivatkozható.

A gyártó fenntartja magának a jogot az árak, a termékkínálat és a műszaki paraméterek előzetes értesítés nélkül történő módosítására, vagy egyes termékek előzetes értesítés nélküli megszűntetésére.