hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Levenhuk Labzz

A gyerekek számára kifejlesztett egyszemes távcsövekből álló termékcsalád ideális a vadonélet tanulmányozására, sportesemények nézésére, gépkocsik megfigyelésére vagy városi látképek felfedezésére. A Levenhuk LabZZ egyszemes távcsövek optikai elemei kiváló minőségű BK-7 üvegből készültek, amely éles és tiszta képet nyújt még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Ezek a kompakt és könnyű eszközök tökéletesek utazók és kirándulók számára. A por és nedvesség elleni védelem érdekében az eszközök háza gumiborítást kapott.
Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  3  

Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső

Nagyítás: 10x. Objektívlencse átmérője (rekesznyílás): 25 mm

A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső egy kompakt és könnyű optikai eszköz, amely kifejezetten ifjú felfedezők számára készült. A BK-7 üvegből készült lencsének köszönhetően az egyszemes távcső teljes...További információk
6 490 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk LabZZ MC4 egyszemes távcső

Nagyítás: 8-szoros. Objektívlencse átmérője: 42 mm

Bár a Levenhuk LabZZ MC4 egyszemes távcső gyermekeknek készült, teljesítménye lenyűgöző. A fiatal dzsungelfelfedezők, kincsvadászok és kalózok imádják ezt az optikai eszközt. Ez az egyszemes távcső ne...További információk
8 690 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk LabZZ MC6 egyszemes távcső

Nagyítás: 10–30-szoros. Objektívlencse átmérője: 30 mm

A Levenhuk LabZZ MC6 gyerekeknek tervezett egyszemes távcső üveg optikai elemekkel és finoman állítható nagyítási fokkal. Hűséges társa a vadon világát felfedezni kívánó fiataloknak, valamint azoknak ...További információk
11 990 Ft Áfával
Összehasonlítás

A legjobb, könnyű egyszemes távcső az ifjú felfedezőknek


Minden gyerek élvezi a minket körülvevő világ felfedezését, legyen az a mikrovilág apró rovarokkal és bogarakkal, vagy a makrovilág távoli bolygókkal és csillagokkal. Ahogy a gyerek növekszik egyre inkább érdeklik a mindennapokban minket körülvevő objektumok: városi területek, kedvenc sportcsapatának meccsei, vadvilág, tájak és még sok más. A könnyű Levenhuk LabZZ sorozatú egyszemes távcsövek megbízható társai lesznek bármelyik ifjú felfedezőnek. Legyen szó kirándulásról, egy sétáról, madármegfigyelésről vagy kedvenc sporteseményéről, a Levenhuk LabZZ egyszemes távcső tökéletes választásnak bizonyul. Ezek az eszközök stílusosak, színesek és ezzel egyidejűleg igen nagy teljesítményt is biztosítanak – magas minőségű optikai elemek felhasználásával készülnek. Biztos lehet benne, hogy minden apró részletet látni fog. A Levenhuk LabZZ egyszemes távcsövek a legjobb kompakt és sokoldalúan felhasználható egyszemes távcsövek.

A hordozható egyszemes távcső előnyei


Néha egy hordozható egyszemes távcsövet magunkkal vinni – mondjuk egy utazásra – sokkal kényelmesebb, mivel kisebb helyet foglal. A Levenhuk LabZZ egyszemes távcső elfér egy táskában, sőt akár egy zsebben. Számos egyszemes távcsöve lehet –gyermekének és saját magának – az ismeretlen területek közös megfigyeléséhez és felfedezéséhez. A gyermek könnyedén magával tudja vinni az eszközt, mivel az ultrakönnyű súlyú. A Levenhuk LabZZ egyszemes távcsövek színes burkolata azonnal megragadja az ifjú felfedezők figyelmét. Az optikai elemek teljes körű védelemmel vannak ellátva, így bármilyen időjárási körülmények között végezhet megfigyeléséket, legyen szó napsütésről vagy esőről. A burkolat gumírozott és finom tapintású a kényelmes és biztonságos használat érdekében.

Ne fecsérelje arra az idejét, hogy ajándékot keres kíváncsi gyermekének. A Levenhuk kiváló és könnyű egyszemes távcsöve nagyszerű ajándék egy ifjú felfedezőnek. Az egyszemes távcső egy oktatási célra is használható és komoly, mégis stílusos ajándék lenyűgöző ajándékcsomagban. A boldog távcső-tulajdonos könnyen rájön, hogyan kell használni az eszközt, és segítség nélkül (vagy kis segítséggel) elkezdheti használni azt. Kérjük, ne feledje, hogy a távcsövek három év feletti gyermekek által használhatók.

Minden Levenhuk egyszemes távcső élettartamra szóló szavatossággal és egy készlettel rendelkezik, ami minden eszközt tartalmaz a megfelelő kezeléshez, karbantartáshoz és szállításhoz. Találja meg a kitűnő Levenhuk egyszemes távcsövek széles választékát a Levenhuk online áruházában!