hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

13 tétel (243 070 Ft Áfával)
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Levenhuk Nelson

A Levenhuk Nelson tengeri egyszemes távcsövek sorozatát a vízitúrákat és horgászatot kedvelők számára terveztük. A megbízható, optikai eszközök ellenállnak a rájuk fröccsenő tengervíznek vagy egy erősebb vízáramlatnak. A Nelson sorozatba tartozó egyszemes távcsövek optikai elemei minőségi BaK-4 típusú üvegből készültek. A teljesen és több rétegben bevonatolt lencsék fényes és éles körvonalú képeket alkotnak; még nagy távolságból is jól kivehetők lesznek az egyes részletek. Az optikai eszközök fő jellemzőinek - a beépített iránytű és a távolságmérő - segítségével tájékozódhat a térképen, vagy meghatározhatja egy objektum távolságát.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Levenhuk Nelson 8x42 egyszemes távcső Tengeri egyszemes távcső. Nagyítás foka: 8x. Objektívlencse átmérője: 42 mm

Tengeri egyszemes távcső. Nagyítás foka: 8x. Objektívlencse átmérője: 42 mm

A Levenhuk Nelson 8x42 tengeri egyszemes távcső tökéletes eszköz a tengeri utak, a horgászat rajongói számára és azoknak, akik kis csónakok tulajdonosai. A kompakt optikai eszköz 8x-os nagyításra képes, a rekesznyílása 4...További információk

+ Ajándék 3 290 Ft Áfával értékben

34 990 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk Nelson 7x35 egyszemes távcső Tengeri egyszemes távcső. Nagyítás foka: 7x. Objektívlencse átmérője: 35 mm

Tengeri egyszemes távcső. Nagyítás foka: 7x. Objektívlencse átmérője: 35 mm

A Levenhuk Nelson 7x35 tengeri egyszemes távcső nagyszerű segítője a halászoknak és a vízi utak kedvelőinek. Ezt a rendkívül könnyű, kompakt eszközt bárhová elteheti, hiszen zsebben is elfér. A 7x-es nagyítással távoli o...További információk

+ Ajándék 3 290 Ft Áfával értékben

27 990 Ft Áfával
Összehasonlítás

Levenhuk Nelson is a new series of marine monoculars modified for observations close to the water. The optical elements are made of BaK-4 glass, which ensures high image quality. Multi-coated lenses transmit a bright and detailed picture. A wide field of view allows for comfortable observations of the skyline. A special feature in Nelson series models is the built-in rangefinder and compass. You will not only perform observations, but also measure the distance to objects and determine their precise location.

Durable and lightweight monoculars with BaK-4 glass. The nitrogen-filled shells are waterproof. The built-in compass and the rangefinder are key features of the series.