hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

» » » Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső

Összehasonlítás

Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső

Levenhuk
Nagyítás: 10x. Objektívlencse átmérője (rekesznyílás): 25 mm
 • Termékkód: 70813
 • Garancia: élettartamra szóló
 • Szállítási súly: 0,12 kg
 • Csomag méretei (HxSZxM): 12,5×6×4,5 cm
 • 6 490 Ft Áfával
 • Levenhuk
 • Gyors vásárlás

 • Vásárlás partnerektől
  A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső egy kompakt és könnyű optikai eszköz, amely kifejezetten ifjú felfedezők számára készült. A BK-7 üvegből készült lencsének köszönhetően az egyszemes távcső teljesítménye vetekszik a felnőtt optikai eszközökével. Az egyszemes távcső nagyszerűen alkalmas a természet, a városi táj és minden más távoli objektum meg... további információk

A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső egy kompakt és könnyű optikai eszköz, amely kifejezetten ifjú felfedezők számára készült. A BK-7 üvegből készült lencsének köszönhetően az egyszemes távcső teljesítménye vetekszik a felnőtt optikai eszközökével. Az egyszemes távcső nagyszerűen alkalmas a természet, a városi táj és minden más távoli objektum megfigyelésére. A nagyméretű objektívlencse kiváló minőségű, tiszta képet nyújt még borús időben is.

A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső széles látómezővel, és 10x-es nagyítóerővel bír. Még a gyorsan mozgó objektum követésére is képes. A ház műanyagból készült, gumi burkolata pedig védi az optikai elemeket a nedvességtől és portól. A készlet tartalmaz továbbá egy hordtáskát és egy kényelmes pántot is.

A legjobb zsebméretű egyszemes távcső a Levenhuk LabZZ MC2, amelyet kifejezetten a fiatal és kíváncsi felfedezőknek készítettünk. Az eszköz világos színű külsővel és minőségi optikai elemekkel rendelkezik. Az egyszemes távcső optikai tulajdonságai ugyanolyan jók, mint a felnőtteknek készült modelleké.

Minden gyerek izgatott lesz egy komoly optikai eszköz láttán, amellyel felfedezheti a minket körülvevő világot. A távcső a gyermek társa lesz a felfedezések során, a segítségével pedig távoli objektumokat is részletesen megfigyelhet. A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcsövet a könnyű kialakítása különbözteti meg akis méretű és nagy teljesítményű egyszemes távcsövektől – a kitűnő, üvegből készült optikai elemeket egy könnyű, de tartós burkolat fedi. A színes burkolat tökéletesen illeszkedik a kézbe, hosszú megfigyelésekhez is alkalmas. A nagy objektívlencse-átmérőnek köszönhetően a távcső sok fényt képes összegyűjteni, széles látómezőt és ezáltal nagy területek megfigyelését teszi lehetővé. A puha gumiból készült szemkagyló kényelmes megfigyelést biztosít. A gyermekek számára készült. legjobb, kis méretű egyszemes távcsövek kényelmesen elférnek egy hátizsákban vagy akár zsebben is.

A LabZZ egyszemes távcsőhöz jár egy készlet, ami tartalmaz mindent, ami a távcső karbantartásához, az optikai elemek gondozásához szükséges, illetve van még benne egy stílusos tok is a szállításhoz. A fiatal felfedező gyorsan kitalálja, hogyan kell használni az egyszemes távcsövet segítség nélkül (vagy csak kis segítséggel). Kérjük, ne feledje, hogy az egyszemes távcső három év feletti gyermekek által használható. A használati útmutatóban hasznos tanácsokat találhat a távcső karbantartásával kapcsolatban. Az optikai eszközhöz jár egy készlet is. Találja meg a lenyűgöző, naprakész Levenhuk egyszemes távcsövek széles választékát az online áruházunkban!

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk LabZZ MC2
 • Pánt
 • Tok
 • Törlőkendő
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Optikai anyagok

BK-7

Optikai bevonat

zöld

Nagyítás foka, x

10

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

25

Látómező, °

7

Kilépő pupilla átmérője, mm

2,5

Szemtávolság, mm

10

Közelfókusz, m

3,5

Váz

műanyag

Ezenkívül

gumi szemkagyló, gumival erősített ház

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Tartózsák/táska a csomag tartozéka

igen
There are no recent reviews available for this product.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.