hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Figyelőtávcsövek » Felhasználó » Katonai használatra kifejlesztett figyelőtávcsövek


Katonai használatra kifejlesztett figyelőtávcsövek

Nagyteljesítményű, katonai használatra kifejlesztett figyelőtávcsövek nagyméretű objektívlencse-átmérővel és széles nagyítási tartománnyal. Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően jelentős távolságból figyelhetők meg a szárazföldi objektumok. A megbízható, teljes mértékben vízálló ház védelmet nyújt az eszköznek a víz, por és szennyeződések ellen.

Kedves Látogatónk!
Ebben a kategóriában jelenleg egyetlen termék sem kapható. Kérjük, nézze át az online katalógusunkat az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásához.


Katonai használatra kifejlesztett figyelőtávcsövek a Levenhuk online áruházban


A katalógus ezen részében katonai használatra alkalmas figyelőtávcsövek találhatók. Az itt látható figyelőtávcsövek nagy teljesítményű, a behatásoknak erősen ellenálló modellek. Az itt bemutatott modelleket nagy objektívlencse-átmérő és széles tartományú nagyítóerő jellemzi, amelyeknek köszönhetően a nagyon távoli objektumok, valamint a megfigyelőhöz viszonylag közel lévő objektumok is ugyanolyan minőségben megfigyelhetők. Itt található a Levenhuk figyelőtávcsövek közé tartozó néhány legkiválóbb modell: Levenhuk Blaze 90 PLUS és Levenhuk Blaze 100 PLUS modellek, amelyek 27–75x-ös tartomány közötti nagyítóerővel, valamint 90 mm-es és 100 mm-es objektívlencsével rendelkeznek. A katonai használatra kifejlesztett Levenhuk figyelőtávcsövek nagy rekesznyílásuknak köszönhetően több fény gyűjtenek be, mint az univerzális figyelőtávcsövek, így pedig még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is fényes képet nyújtanak.

A katonai használatra kifejlesztett figyelőtávcsövek ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, valamint nagyobb stabilitást és tartósságot biztosítanak. Éppen emiatt a kiváló tulajdonságú optikai elemeken kívül a katonai használatra kifejlesztett Levenhuk figyelőtávcsövek még erősebb polikarbonát, gumírozott házat kaptak. A ház ütésálló, amelynek köszönhetően a távcső még zord körülmények esetén is tartósabb. A könnyű polikarbonát anyag pedig lehetővé teszi, hogy a távcső tartós, mégis könnyű legyen. A katonai használatra kifejlesztett Levenhuk figyelőtávcsövek teljes mértékben vízállóak, és nitrogénnel vannak felöltve. A nitrogéntöltet megvédi az optikai elemeket párásodástól. Ezeknek köszönhetően a figyelőtávcsövek biztonságosan használhatók minden időjárásban. A még nagyobb védelem érdekében minden modellhez kényelmes tok is jár. A tokot még megfigyelés alatt sem kell teljesen levenni, emiatt az nemcsak tárolás és szállítás során nyújt védelmet a távcsőnek, de még a megfigyelések során is. Mivel a távcsövek stabil megfigyelésekhez lettek tervezve, tartozik hozzájuk egy masszív, fém háromlábú állvány is.