hívjon minket +36 1 8480456
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Figyelőtávcsövek » Felhasználó » Figyelőtávcsövek vadászoknak


Figyelőtávcsövek vadászoknak

Az itt található figyelőtávcsövek a kiváló nagyítófunkciónak és a szuper közelfókusznak köszönhetően tökéletesen alkalmasak vadászathoz. Ha ilyen figyelőtávcsövet választ, jelentős távolságról kiszúrhatja az őzeket, bakokat vagy más állatot anélkül, hogy elijesztené őket.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  1  

Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső

Nagyfokú részletesség és megbízhatóság. Nagyítás foka: 20–60x. Objektívlencse átmérője: 70 mm

A legújabb optikai technológia, megbízhatóság és az extrém körülményekre való felkészültség – mindezek jellemzőek a Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcsőre. A továbbfejlesztett optikai elemek világos és tiszta képeket alk...További információk
Nem elérhető
Összehasonlítás

Vásároljon online minőségi, vadászatra kifejlesztett figyelőtávcsövet a Levenhuktól


A minőségi optikai eszköz elengedhetetlen a mohó vadászok számára. Néhány vadász a hordozhatóság és az alacsony ár miatt inkább a vadászatra kifejlesztett kétszemes távcsöveket preferálja. Más vadászok pedig inkább figyelőtávcsövet választanak optikai eszközként a vadászathoz. Mind a kétszemes távcsőnek, mind a figyelőtávcsőnek megvannak az előnyei és a hátrányai a különböző helyzetekben. Mint már tudja, a figyelőtávcsövek nagyítóereje nagyobb, emiatt sokkal tisztább és élesebb látképet kap a messzi objektumokról. Éppen emiatt a figyelőtávcsövek létfontosságúak, ha nyílt terepen nagy medvékre, öszvérszarvasra vagy karibura, illetve ha olyan hegyvidéken élő fajokra vadászik, mint a juh vagy a kecske.

Azonban ha kisméretű, mozgékony fajtákra (pl. madarak, mókusok vagy őzek) vadászik, a gyors reakció hozza meg a sikert. Ebben az esetben a vadászatra kifejlesztett kétszemes távcsövek hasznosabbak, hiszen gyors mozdulatok végezhetők velük.

A vadászatra kifejlesztett Levenhuk figyelőtávcsöveket kis méret és könnyű súly jellemzi – még egész nap tartó prédavadászat esetén sem jelentenek majd terhet. A figyelőtávcsövek minőségi optikai elemei éles, élénk, kristálytiszta képet nyújtanak. Az ebben a részben található összes modell megbízható, vízálló házzal rendelkezik. Bármilyen időjárás mellett használhatók, nem kell aggódnia azon, hogy eltörnek az optikai elemek – biztonságosan védve vannak a nedvességtől, vízfröccsenéstől, portól, szennyeződésektől és mechanikai ütődésektől. Mi több, a Levenhuk figyelőtávcsövekhez még egy tok is tartozik, mellyel biztonságosan tárolható és szállítható az eszköz.

A vadászatra kifejlesztett Levenhuk figyelőtávcsövek között egyaránt megtalálhatók a Levenhuk Blaze és a Levenhuk Blaze PLUS modellek. A Levenhuk Blaze PLUS figyelőtávcsövek a Levenhuk Blaze „junior” termékcsalád egyeneságú továbbfejlesztései, amelyek nitrogénnel töltött, erősebb tartást adó házat kaptak. A házak védelmet nyújtanak a nedvesség, pára, vízfröccsenések, por és szennyeződések, valamint a hanyag eszközhasználatból adódó esetleges mechanikai sérülések ellen.

Vásároljon minőségi, vadászatra kifejlesztett figyelőtávcsövet a Levenhuk online áruházban!