hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


» » » Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső

Összehasonlítás

Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső

Levenhuk
Kiemelkedő minőség és kompakt felépítmény. Nagyítás foka: 12–36x. Objektívlencse átmérője: 50 mm
 • Termékkód: 67742
 • Garancia: élettartamra szóló
 • Tömeg: 1,52 kg
 • Csomag méretei (HxSZxM): 38,5×16,5×9,3 cm
 • 47 990 Ft Áfával
 • + Ajándék 7 490 Ft Áfával értékben

  + Ajándék 7 490 Ft Áfával értékben

  Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcső

  Levenhuk
 • Gyors vásárlás

 • Vásárlás partnerektől
  Madármegfigyelés, utazás és turizmus – a Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső segítségével bármilyen szabadtéri tevékenység még élénkebb élményeket hoz Önnek! A továbbfejlesztett, bevonatos optikai elemek tiszta, éles és körvonalas képeket alkotnak. A széles nagyítási skála lehetővé teszi, hogy a különböző távolságban elhelyezkedő objektumokat rész... további információk

Madármegfigyelés, utazás és turizmus – a Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső segítségével bármilyen szabadtéri tevékenység még élénkebb élményeket hoz Önnek! A továbbfejlesztett, bevonatos optikai elemek tiszta, éles és körvonalas képeket alkotnak. A széles nagyítási skála lehetővé teszi, hogy a különböző távolságban elhelyezkedő objektumokat részletekbe menően figyelhesse meg. A nagy rekesznyílású objektívlencsék remek láthatóságot biztosítanak nappali és szürkületi fényben egyaránt. A távcső igen könnyen hordozható a kompakt felépítésének köszönhetően. A távcső vízálló burkolattal rendelkezik, így ellenállóvá teszi a köddel, esővel és hóval szemben. A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső nagyszerű ajándék azok számára, akiknek fontos a minőség és a hordozhatóság.

A figyelőtávcső kiváló minőségű objektív elemei jó minőségű BK-7 típusú üvegből készültek. A lencsék és prizmák további tükröződésmentes bevonattal rendelkeznek és ez a tulajdonságuk a nullára csökkenti a belső fényvesztést. A prizmák egy ezüstréteggel vannak bevonva; a lencséken pedig kék színű bevonat található. A nagy méretű objektív rengeteg fény begyűjtésére képes, így a keletkező képek még gyenge fényviszonyok esetében is világosak és élesek lesznek. A távcsövet professzionális színvonalat elérő minőségű fém szemlencsével adjuk. A kiváló minőségű optikai elemek élénk, igen részletes, természetes színű képeket hoznak létre. A ház nitrogénnel van feltöltve, így megakadályozza az optikai elemek párásodását még magas páratartalom esetén is.

A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső másik előnye az ergonómiai külső, mely a megfigyelés során maximális kényelmet nyújt. A puha gumiból készült szemkagyló kizárja az oldalsó fénybeszűrődést. A nagy szemtávolság lehetővé teszi a szemüvegben történő megfigyelést, legyen az olvasószemüveg vagy napszemüveg.

A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső ultrakönnyű, ütésálló házzal rendelkezik. A ház légmentesen záródik, így védve meg az eszközt attól, hogy a belsejébe por, egyéb szennyeződés vagy nedvesség kerülhessen. A készlet részét képezi egy olyan védőtok, mely megvédi a távcsövet a ráfröccsenő víztől. A megfigyeléshez még csak el sem kell távolítania ezt a védőtokot – csak nyissa ki a cipzárat és már kezdheti is a megfigyelést. Ez igen hasznos lehet olyankor, amikor kedvezőtlen időjárási körülmények között, vagy sík terepen végzi a megfigyelést. Nagy léptékű nagyítás esetében az eszköz legkisebb remegése is erősen befolyásolhatja a képek minőségét. Biztos lehet benne, hogy a távcső használata során ez nem történik meg Önnel, mivel azt egy megbízható, háromlábú asztali állvánnyal adjuk. A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső bármilyen körülmények között éles körvonalú és stabil képeket ad.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső
 • Fémből készült, asztali háromlábú állvány
 • Törlőkendő
 • Védőtok tároláshoz és szállításhoz
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Használat

vadászathoz és sportokhoz, utazóknak

Háromlábú állvány a csomag tartozéka

igen

Állítható zoom

igen

Nedvességálló

igen

Optikai anyagok

BK-7

Optikai bevonat

teljes bevonat (prizmák: ezüst bevonat; lencsék: kék bevonat)

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

50

Nagyítás foka, x

12–36

Látómező, °

2,8–1,5

Szemtávolság, mm

22–19

Közelfókusz, m

10

Látómező, m/1000 m

48–25

Védőtok

igen

Zárt váz

igen

Váz töltőanyaga

nitrogén

Vízálló

igen

Üzemi hőmérséklet-tartomány, °C

0...+35

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

További berendezés csatlakoztatható

kamera, mely M42 T-gyűrűvel csatlakoztatható és kamera- adapter (külön kaphatóak; a megvásárlás előtt ellenőrizze az eszközök kompatibilitását); további tartozékok, például Barlow-lencsék vagy optikai szűrők felszerelése nem támogatott

Szemlencsék

levehető, fém

Kilépő pupilla átmérője, mm

4,2–1,4

Szemlencsetubus átmérője, mm

1,46

Szemlencse átmérője, mm

15

Tömeg, kg

0,75

Méretek, mm

342x105x72

Levenhuk Vélemények:

Levenhuk Blaze 50 PLUS Spotting Scope Video Review - Watch on Youtube.

There are no recent reviews available for this product.

Levenhuk Vélemények:

Levenhuk Blaze 50 PLUS Spotting Scope Video Review - Watch on Youtube.

Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső - Total: 2 Negatív 0 Pozitív 2


Alex Cain (2016-11-26 10:39): Pozitív
I've read it myself, thank you very much. Can you explain what benefits provide yours 'better anti-reflective properties'? You claim that Levenhuk 50 scope 'provides great visibility even in dim light conditions (for example, at dusk)' as well... And why and when will I need this eyepiece? Levenhuk Customer Service:
Better anti-reflective properties mean that you will get more quality, sharp, and bright images of observed objects. The removable metal eyepiece is used for photo shooting.

Alex Cain (2016-11-25 02:24): Pozitív
Could you please tell me what advantages has this scope over this one https://www.levenhuk.com/catalogue/spotting-scopes/levenhuk-blaze-50/. As far as I see, the main difference is its removable metal eyepiece... is it worth it? Levenhuk Customer Service:
The advantages of the Levenhuk Blaze 50 PLUS model are more quality optics with better anti-reflective properties and its removable metal eyepiece.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.