hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


» » » Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső

Összehasonlítás

Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső

Levenhuk
Rendkívüli optika, megbízhatóság és kényelmes használat. Nagyítás foka: 20–60x. Objektívlencse átmérője: 60 mm
  • Termékkód: 67743
  • Garancia: élettartamra szóló
  • Tömeg: 1,52 kg
  • Csomag méretei (HxSZxM): 40×19×10,5 cm
  • Megszűnt
  A Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcsövet azok számára terveztük, akik nem hátrálnak meg a kihívásoktól, akik rajonganak az utazásért és túrázásért, a kalandokért és felfedezésekért! A rendkívüli minőségű optikai elemek révén garantált a legkiválóbb képminőség. A nagy méretű objektívlencse segítségével nappali és szürkületi fényben is végezhet megf... további információk

A Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcsövet azok számára terveztük, akik nem hátrálnak meg a kihívásoktól, akik rajonganak az utazásért és túrázásért, a kalandokért és felfedezésekért! A rendkívüli minőségű optikai elemek révén garantált a legkiválóbb képminőség. A nagy méretű objektívlencse segítségével nappali és szürkületi fényben is végezhet megfigyeléseket. Az állítható nagyítási léptékkel remek megfigyelést végezhet különböző távolságban elhelyezkedő objektumokon. A lenyűgöző specifikációi ellenére a távcső meglehetősen kompakt – bármikor magával viheti. Ez a vízálló távcső nem retten meg sem a hótól, sem az esőtől, sem a ködtől, sem pedig a ráfröccsenő víztől.  Ahogy azt Ön is látja már, ez egy remek eszköz a kalandozásokhoz!

Az optikai elemek kiváló minőségű, BK-7 típusú üvegből készültek, a lencsék és prizmák teljes felületükön bevonattal rendelkeznek, így a távcsőben a belső fényvesztés gyakorlatilag nulla. A prizmák ezüstréteggel vannak bevonva; a lencséken kék színű bevonat található. A 60 mm átmérőjű objektívlencse rengeteg fény begyűjtésére alkalmas, így remek láthatóságot biztosít nemcsak nappali fényben, hanem szürkületkor is. A készlet részét képező professzionális, fémből készült szemlencse tiszta és éles látványt biztosít. A Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső segítségével a kellő színben megjelenő képeket teljes részleteiben élvezheti. A ház nitrogénnel van feltöltve, ez megakadályozza az optikai elemek párásodását, így bármilyenek legyenek is a körülmények, a létrejött képek mindig ugyanolyanok maradnak!

A maximális komfort érdekében a távcső részletekbe menően átgondolt tervezéssel készült. Az ebben a típusban megtalálható szemlencse hajlított, így a legkényelmesebb helyzetből végezhető a megfigyelés. A kényelmes szemkagyló a felszerelés része, puha gumiból készült és megvéd az oldalsó fény beszűrődésétől. A modell nagy szemtávolságát különösen nagyra értékelik a szemüveget viselő megfigyelők.

A Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső ultrakönnyű, ugyanakkor ellenálló házzal rendelkezik. Mivel a ház teljesen légmentesen záródik, semmilyen por vagy szennyeződés nem juthat a távcső belsejébe. Egy olyan védőtok is a készlet részét képezi, mely megvédi a távcsövet a ráfröccsenő víztől. A védőtok levehető, de már akkor is elkezdheti a megfigyelést, ha egyszerűen csak kinyitja a cipzárt. Ha rossz időjárási körülmények között, vagy nyílt terepen végez megfigyelést, akkor a védőtok további védelmet nyújt az eszköznek. Nagy léptékű nagyítás esetében a legkisebb bemozdulás is ronthatja a kép minőségét. Ez azonban nem érvényes a Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcsőre, mivel a hozzá tartozó készlet részét képezi egy masszív, fémből készült háromlábú állvány. A Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső kiváló minőségű képeket ad bármilyen körülmények között!

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső
  • Fémből készült, asztali háromlábú állvány
  • Törlőkendő
  • Védőtok tároláshoz és szállításhoz
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Használat

vadászathoz és sportokhoz, utazóknak

Háromlábú állvány a csomag tartozéka

igen

Állítható zoom

igen

Nedvességálló

igen

Optikai anyagok

BK-7

Optikai bevonat

teljes bevonat (prizmák: ezüst bevonat; lencsék: kék bevonat)

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

60

Nagyítás foka, x

20–60

Látómező, °

2,65–1,2

Szemtávolság, mm

15–11

Közelfókusz, m

10

Látómező, m/1000 m

45–20

Védőtok

igen

Zárt váz

igen

Váz töltőanyaga

nitrogén

Vízálló

igen

Üzemi hőmérséklet-tartomány, °C

0...+35

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

További berendezés csatlakoztatható

kamera, mely M42 T-gyűrűvel csatlakoztatható és kamera-adapter (külön kaphatóak; a megvásárlás előtt ellenőrizze az eszközök kompatibilitását); további tartozékok, például Barlow-lencsék vagy optikai szűrők felszerelése nem támogatott

Szemlencsék

levehető, fém

Háromlábú állvány

fémből készült, asztali

Kilépő pupilla átmérője, mm

3–1

Szemlencsetubus átmérője, mm

1,46

Szemlencse átmérője, mm

15

Levenhuk Vélemények:

Levenhuk Blaze 60 PLUS Spotting Scope Video Review - Watch on Youtube.

There are no recent reviews available for this product.

Levenhuk Vélemények:

Levenhuk Blaze 60 PLUS Spotting Scope Video Review - Watch on Youtube.

Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső - Total: 9 Negatív 0 Pozitív 9


Leo Warrens (2017-06-30 11:00): Pozitív
I want to get a Levenhuk Skyline PRO 90 MAK telescope. Would you recommend getting this one or looking for something better? Levenhuk Customer Service:
Levenhuk Skyline PRO 90 MAK is a perfect choice. You will be able to see the planets in detail.

Kyle Spenser (2017-06-30 10:56): Pozitív
I can see Jupiter and Venus in the 20x scope. Why do you say that it is only suitable for moon observations? Levenhuk Customer Service:
You will see planets as shining dots using the 20x scope. In order to see the planets in detail we recommend using a scope of 80 mm or more in diameter and 140x or higher magnification.

Ricky (2017-06-30 01:17): Pozitív
Could you tell me please, what can I see in this scope? Or is it better to buy a telescope for space observations such as Levenhuk Skyline PRO 90 MAK? Levenhuk Customer Service:
You can observe only the Moon using Levenhuk Blaze 60 PLUS telescope. For space observations we recommend using Levenhuk Skyline PRO 90 MAK telescope.

Brett Wheeler (2017-06-20 01:25): Pozitív
Can I use it with glasses? Levenhuk Customer Service:
Yes, you can use Levenhuk Blaze 60 PLUS scope with or without glasses.

Dale Ellis (2017-06-09 08:17): Pozitív
I have one more question: how clear the planets can be seen through it? I do understand that it's not a telescope, but still interested to know. Levenhuk Customer Service:
You can see planets as small shining dots using Levenhuk Blaze 60 PLUS scope.

David Palmer (2017-06-09 07:23): Pozitív
Could you tell me please, how good is the picture quality on the maximum magnification? Levenhuk Customer Service:
At a maximum magnification on the Levenhuk Blaze 60 PLUS telescope the image will be clear only under ideal conditions: with a tripod and in clear windless weather. In all other cases the image will be a little bit blurred.

Kate Sullivan (2017-06-01 02:45): Pozitív
How much does it weigh? Levenhuk Customer Service:
The Levenhuk Blaze 60 PLUS scope is 1.52 kg (3.35 lb). The pipe itself weighs about 1.2 kg (2.65 lb).

Kelly Bradford (2017-02-25 05:31): Pozitív
The technical characteristics of the Blaze 70 PLUS model indicate the possibility of camera connection using a M42 T-ring and adapter. This parameter is missing in the Blaze 60 PLUS model's specifications. Where's the truth? Levenhuk Customer Service:
Levenhuk Blaze 60 PLUS spotting scope allows you to attach a camera with a M42 T-ring and adapter, but, unfortunately, these accessories are not in our product range.

Scott Edwards (2015-11-13 04:30): Pozitív
I want to take pictures with it, I already have a T-ring, do I need anything else? Levenhuk Customer Service:
No, all you need to connect your camera to the Levenhuk Blaze 60 PLUS spotting scope is a correctly selected T-ring.
további információk

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk Blaze 60 PLUS figyelőtávcső:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.