hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


» » » Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső

Összehasonlítás

Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső

Levenhuk
Nagyfokú részletesség és megbízhatóság. Nagyítás foka: 20–60x. Objektívlencse átmérője: 70 mm
  • Termékkód: 67746
  • Garancia: élettartamra szóló
  • Tömeg: 2,35 kg
  • Csomag méretei (HxSZxM): 49,5×21,5×11,5 cm
  A legújabb optikai technológia, megbízhatóság és az extrém körülményekre való felkészültség – mindezek jellemzőek a Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcsőre. A továbbfejlesztett optikai elemek világos és tiszta képeket alkotnak. A nagy méretű objektívvel éjszaka is végezhet megfigyeléseket. A széles nagyítási skálával az eszköz jelentősen távoli obje... további információk

A legújabb optikai technológia, megbízhatóság és az extrém körülményekre való felkészültség – mindezek jellemzőek a Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcsőre. A továbbfejlesztett optikai elemek világos és tiszta képeket alkotnak. A nagy méretű objektívvel éjszaka is végezhet megfigyeléseket. A széles nagyítási skálával az eszköz jelentősen távoli objektumok követésére is alkalmas. A kiemelkedő optikai teljesítménnyel a távcső rendkívül könnyű és kompakt, így tökéletes választás, ha táborozáshoz vagy utazás során szeretné magával vinni. A távcsövet egy kényelmes, minden időjárási körülménynek ellenálló házzal gyártjuk, így többé a rossz idő sem állíthatja meg Önt. A Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső egyet jelent a kiváló minőségű képpel, bármilyen körülményről legyen is szó!

A kiváló minőségű optika BK-7 típusú üvegből készült, lehetővé téve ezzel a nagy felbontású képek létrejöttét. Mind a lencsék, mind a prizmák tükröződésmentes bevonattal rendelkeznek, így ez a tulajdonságuk a nullára csökkenti a belső fényvesztést. A prizmák egy szélessávú, tükröződésmentes (AR) réteggel vannak bevonva; a lencséken pedig kék színű bevonat található. A Levenhuk Blaze PLUS sorozatba tartozó minden egyes távcső professzionális színvonalú, levehető, fémből készült szemlencsével rendelkezik. A Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső éles körvonalú, részletgazdag képeket ad a színek kifogástalan megjelenítésével. A ház nitrogénnel van feltöltve, ez megakadályozza a párásodást még ködös időben is, így bármilyen legyen is az időjárás, Ön kiváló minőségben folytathatja a megfigyelést.

A Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső hatalmas előnye az ergonómiai tervezése. Az ebben a típusban megtalálható szemlencse hajlított, így a legkényelmesebb helyzetből végezhető a megfigyelés. A távcső egy puha, gumiból készült szemkagylóval is rendelkezik, mely kizárja az oldalról beszűrődő fényt. A távcső nagy szemtávolsága miatt szemüveg vagy napszemüveg viselése esetén is kényelmes a megfigyelés. A figyelőtávcsőhöz digitális kamerát is lehet csatlakoztatni, egy T-gyűrű és egy kamera-adapter segítségével (külön megvásárolhatók).

A Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső ultrakönnyű, ugyanakkor masszív házzal rendelkezik, mely ellenáll a mechanikai behatásoknak. A távcső teljes mértékben légmentesen zárt, így a por, szennyeződés és nedvesség nem tud a szerkezet belsejébe jutni. A készlet részét képezi egy olyan védőtok, mely megvédi a távcsövet a szennyeződéstől és a ráfröccsenő víztől. Ezt a védőtokot a megfigyelések során rajta is hagyhatja az eszközön, ami igen hasznos abban az esetben, ha az időjárási vagy természeti körülmények kifejezetten rosszak. Amikor nagy léptékű nagyítás mellett végzi a megfigyelést, a figyelőtávcső stabilitása alapvető fontosságúvá válik, mert bármilyen kis mértékű remegés csökkenti a keletkezett kép minőségét. Ennek megelőzésére a Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcsövet egy megbízható, fémből készült háromlábú asztali állvánnyal adjuk. A Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső egyet jelent a kiváló minőségű képpel, bármilyen helyzetről legyen is szó!

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső
  • Fémből készült, asztali háromlábú állvány
  • Törlőkendő
  • Védőtok tároláshoz és szállításhoz
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Használat

vadászathoz és sportokhoz, utazóknak, álló helyzetben történő megfigyelésekhez

Háromlábú állvány a csomag tartozéka

igen

Állítható zoom

igen

Nedvességálló

igen

Optikai anyagok

BK-7

Optikai bevonat

teljes bevonat (prizmák: szélessávú, tükröződésmentes (AR) réteg; lencsék: kék bevonat)

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

70

Nagyítás foka, x

20–60

Látómező, °

1,7–0,85

Szemtávolság, mm

18–15

Szürkületi érték

37,4–64,8

Közelfókusz, m

8

Látómező, m/1000 m

30–15

Védőtok

igen

Zárt váz

igen

Váz töltőanyaga

nitrogén

Vízálló

igen

Üzemi hőmérséklet-tartomány, °C

0...+35

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

További berendezés csatlakoztatható

kamera, mely M42 T-gyűrűvel csatlakoztatható és kamera-adapter (külön kaphatóak; a megvásárlás előtt ellenőrizze az eszközök kompatibilitását); további tartozékok, például Barlow-lencsék vagy optikai szűrők felszerelése nem támogatott

Szemlencsék

levehető, fém

Háromlábú állvány

fémből készült, asztali

Kilépő pupilla átmérője, mm

3,5–1,2

Szemlencsetubus átmérője, mm

1,57

Szemlencse átmérője, mm

15

Relatív fényesség

12,25–1,35

Tömeg, kg

1,19

Méretek, mm

450x160x84

Levenhuk Vélemények:

Levenhuk Blaze 70 PLUS Spotting Scope Video Review - Watch on Youtube.

There are no recent reviews available for this product.

Levenhuk Vélemények:

Levenhuk Blaze 70 PLUS Spotting Scope Video Review - Watch on Youtube.

Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső - Total: 2 Negatív 0 Pozitív 2


Samuel Hicks (2017-06-13 04:55): Pozitív
This scope has BK-7. Would BAK-4 be worse? Levenhuk Customer Service:
Levenhuk Blaze 70 PLUs has BK-7 optics, but the image quality is of the same level as in telescopes with BAK-4 optics.

Donna Smith (2015-11-24 02:06): Pozitív
How does it differ from Blaze series? I mean the glass is the same, coating as well, all of them come with tripod and case included….Why price difference then? Levenhuk Customer Service:
Levenhuk Blaze PLUS models feature wider field of view and come with removable metal eyepieces, which allows you to connect a camera to your spotting scope and take pictures.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk Blaze 70 PLUS figyelőtávcső:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.