hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Vásároljon online » Figyelőtávcsövek » Figyelőtávcsövek több mint 75-szörös nagyítással

Figyelőtávcsövek több mint 75-szörös nagyítással

A kategória olyan nagyteljesítményű figyelőtávcsöveket sorakoztat fel, amelyeket kifejezetten szárazföldi megfigyelésekre terveztünk. Az itt található modellek több mint 75-szörös nagyítófunkcióval rendelkeznek — éppen emiatt a kategória legkiválóbb darabjai még alapfokú csillagászati megfigyelésekre is használhatók.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Levenhuk Blaze PRO 100 figyelőtávcső

Nagyítás foka: 25–75x. Objektívlencse átmérője: 100 mm

A Levenhuk Blaze PRO 100 figyelőtávcső a professzionális színvonalú Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcső-sorozat legnagyobb teljesítményű és legszélesebb rekesznyílással rendelkező modellje. Ez a modell a...További információk
Nem elérhető
Összehasonlítás
Levenhuk Blaze PLUS 90 figyelőtávcső

Nagyítás foka: 25–75x. Objektívlencse átmérője: 90 mm

A Levenhuk Blaze PLUS 90 figyelőtávcső a sorozat legnagyobb teljesítményű és legszélesebb rekesznyílással rendelkező modellje. 25x-ös - 75x-ös nagyítási tartományban állítható. Az objektívlencse átmér...További információk
Nem elérhető
Összehasonlítás

Nagy teljesítményű figyelőtávcsövek a Levenhuk online áruházban


A Levenhuk optikai eszközök áruháza számos különböző, kiváló minőségű figyelőtávcsövet kínál minden típusú rendeltetési célra. Ez a rész olyan nagy teljesítményű modelleket gyűjt egy csokorba, amelyek kivételesen éles, élénk és tiszta képeket nyújtanak a nagyon távoli objektumokról. A Levenhuk figyelőtávcsövek ideális eszközök vadászati és katonai célokra. A több mint 75x-ös nagyítású figyelőtávcsövek továbbá alapvető csillagászati megfigyelésekhez is használhatók. Az ilyen figyelőtávcsövek természetesen nem tudnak teljes mértékben pótolni még egy alapszintű teleszkópot sem. Azonban nagyon kényelmes megoldás lehet az olyan földi megfigyeléseket végzők számára, akik szeretnének néhanapján felnézni az égboltra, és élvezni a gyönyörű éjjeli tájat. Ha csak ennyit vár el egy csillagászati eszköztől, akkor az egyik ilyen nagy teljesítményű figyelőtávcső több mint elegendő! A teleszkópokkal, összehasonlítva a figyelőtávcsövek számos jelentős előnnyel bírnak. Először is, a legtöbb figyelőtávcső kisebb és könnyebb, mint egy teleszkóp. Nagyon kényelmes, ha órákon át szeretne sétálgatni az erdőben. A figyelőtávcsöveket ezenkívül könnyű összeszerelni, és bármikor használatra készek (a teleszkópok összeszerelési folyamata ennél bonyolultabb; továbbá több ideig tart hozzáigazítani azokat a külső hőmérséklethez). Ezek az előnyei annak, ha minőségi figyelőtávcsöve van az embernek, és azt használja alapszintű csillagászati eszközként.

A Levenhuk figyelőtávcsövek kiváló minőségű, tükröződésmentes borítással teljesen bevonatolt optikai elemekkel rendelkeznek. Az ilyen optikai elemek élénk, tiszta, éles látképet nyújtanak bármilyen körülmények között. A Levenhuk figyelőtávcsövek ezenkívül masszív, vízálló házat is kaptak, amely védi az optikai elemeket mindenféle negatív behatástól. A távcsöveknek nem okoz gondot a nedvesség, a por és a szennyeződés. A még nagyobb biztonság érdekében a Levenhuk figyelőtávcsövekhez még egy tok is tartozik, mellyel tárolható és szállítható az eszköz. Ha az időjárás kifejezetten szeszélyes, egyszerűen csak cipzározza ki a tokot, és kezdjen is neki a megfigyelésnek!

A Levenhuk nagy teljesítményű figyelőtávcsövek csodálatosan megfelelnek vadászathoz, katonai/terephasználatra, valamint alapvető csillagászati megfigyelésekhez. Válasszon egyet ezek közül a minőségi távcsövek közül, és élvezze azok éles körvonalú, élénk, élethű színekben pompázó képét. Vásároljon figyelőtávcsövet a Levenhuktól!