hívjon minket +36 1 8480456
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Figyelőtávcsövek » Maximum nagyítás » Figyelőtávcsövek több mint 75-szörös nagyítással


Figyelőtávcsövek több mint 75-szörös nagyítással

A kategória olyan nagyteljesítményű figyelőtávcsöveket sorakoztat fel, amelyeket kifejezetten szárazföldi megfigyelésekre terveztünk. Az itt található modellek több mint 75-szörös nagyítófunkcióval rendelkeznek — éppen emiatt a kategória legkiválóbb darabjai még alapfokú csillagászati megfigyelésekre is használhatók.

Kedves Látogatónk!
Ebben a kategóriában jelenleg egyetlen termék sem kapható. Kérjük, nézze át az online katalógusunkat az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásához.


Nagy teljesítményű figyelőtávcsövek a Levenhuk online áruházban


A Levenhuk optikai eszközök áruháza számos különböző, kiváló minőségű figyelőtávcsövet kínál minden típusú rendeltetési célra. Ez a rész olyan nagy teljesítményű modelleket gyűjt egy csokorba, amelyek kivételesen éles, élénk és tiszta képeket nyújtanak a nagyon távoli objektumokról. A Levenhuk figyelőtávcsövek ideális eszközök vadászati és katonai célokra. A több mint 75x-ös nagyítású figyelőtávcsövek továbbá alapvető csillagászati megfigyelésekhez is használhatók. Az ilyen figyelőtávcsövek természetesen nem tudnak teljes mértékben pótolni még egy alapszintű teleszkópot sem. Azonban nagyon kényelmes megoldás lehet az olyan földi megfigyeléseket végzők számára, akik szeretnének néhanapján felnézni az égboltra, és élvezni a gyönyörű éjjeli tájat. Ha csak ennyit vár el egy csillagászati eszköztől, akkor az egyik ilyen nagy teljesítményű figyelőtávcső több mint elegendő! A teleszkópokkal, összehasonlítva a figyelőtávcsövek számos jelentős előnnyel bírnak. Először is, a legtöbb figyelőtávcső kisebb és könnyebb, mint egy teleszkóp. Nagyon kényelmes, ha órákon át szeretne sétálgatni az erdőben. A figyelőtávcsöveket ezenkívül könnyű összeszerelni, és bármikor használatra készek (a teleszkópok összeszerelési folyamata ennél bonyolultabb; továbbá több ideig tart hozzáigazítani azokat a külső hőmérséklethez). Ezek az előnyei annak, ha minőségi figyelőtávcsöve van az embernek, és azt használja alapszintű csillagászati eszközként.

A Levenhuk figyelőtávcsövek kiváló minőségű, tükröződésmentes borítással teljesen bevonatolt optikai elemekkel rendelkeznek. Az ilyen optikai elemek élénk, tiszta, éles látképet nyújtanak bármilyen körülmények között. A Levenhuk figyelőtávcsövek ezenkívül masszív, vízálló házat is kaptak, amely védi az optikai elemeket mindenféle negatív behatástól. A távcsöveknek nem okoz gondot a nedvesség, a por és a szennyeződés. A még nagyobb biztonság érdekében a Levenhuk figyelőtávcsövekhez még egy tok is tartozik, mellyel tárolható és szállítható az eszköz. Ha az időjárás kifejezetten szeszélyes, egyszerűen csak cipzározza ki a tokot, és kezdjen is neki a megfigyelésnek!

A Levenhuk nagy teljesítményű figyelőtávcsövek csodálatosan megfelelnek vadászathoz, katonai/terephasználatra, valamint alapvető csillagászati megfigyelésekhez. Válasszon egyet ezek közül a minőségi távcsövek közül, és élvezze azok éles körvonalú, élénk, élethű színekben pompázó képét. Vásároljon figyelőtávcsövet a Levenhuktól!