hívjon minket +36 1 8480456
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Figyelőtávcsövek » Objektívlencse átmérője » Figyelőtávcsövek több mint 80 mm-es objektívlencse-átmérővel


Figyelőtávcsövek több mint 80 mm-es objektívlencse-átmérővel

Találja meg a legnagyobb objektívlencse-átmérővel rendelkező figyelőtávcsövet! Mivel ezek a figyelőtávcsövek rendelkeznek a legnagyobb rekesznyílással, több fényt gyűjtenek be, így ideálisak arra, ha alkonyatkor szeretné megfigyelni a természetet!

Kedves Látogatónk!
Ebben a kategóriában jelenleg egyetlen termék sem kapható. Kérjük, nézze át az online katalógusunkat az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásához.


Tekintse meg a több mint 80 mm-es objektívlencse-átmérővel rendelkező figyelőtávcsöveket a Levenhuk online áruházban


Az ebben a részben bemutatott figyelőtávcsövek rendelkeznek a legnagyobb rekesznyílással a Levenhuk figyelőtávcsövek között. Itt 90–100 mm-es objektívlencse-átmérőjű figyelőtávcső-modellek találhatók.

Egy nagy rekesznyílású figyelőtávcső akkor a legjobb választás, ha halvány objektumokat szeretne megfigyelni, vagy ha kedvezőtlen fényviszonyok mellett tervezi a megfigyeléseket. A rekesznyílás határozza meg, mennyi fényt képes összegyűjteni a távcső. Tehát minél nagyobb a rekesznyílás, annál több fényt gyűjtenek össze az optikai elemek, így annál fényesebb lesz a kapott kép. Látszatra úgy tűnik, hogy mindig jobb a lehető legnagyobb objektívlencsével rendelkező figyelőtávcsövet megvásárolni, azonban ez nem mindig igaz. A nagy objektívlencse-átmérő egyúttal azt is jelenti, hogy maga a távcső nagyobb, nehezebb és drágább. Ezek szerint azt kell eldöntenie, hogy vajon a tervezett célra valóban szükséges-e egy több mint 80 mm-es rekesznyílású figyelőtávcső. Néhány esetben a hordozhatóság és az ár fontosabb, ekkor pedig jobb megoldás lehet beszerezni egy közepes rekesznyílású figyelőtávcsövet. Azonban ha nagyon távolról, rendkívül részletesen szeretne objektumokat tanulmányozni, vagy rossz fényviszonyok mellett szeretne megfigyeléseket végezni, akkor egy nagyon nagy rekesznyílású figyelőtávcsőre van szüksége. A nagy objektívlencse-átmérőjű figyelőtávcsövek A nagy objektívlencse-átmérőjű figyelőtávcsövek.

A Levenhuk nagy rekesznyílású figyelőtávcsövek nagyítóereje igazán lenyűgöző – ezek között 75x-ös vagy akár 90x-es nagyítású modellek is találhatók. Minden távcső kiváló minőségű, teljesen bevonatolt optikai elemekkel van felszerelve, amelyek a nagy objektívlencse-átmérővel kombinálva tiszta, fényes és rendkívül részletes képet adnak földi megfigyeléseknél. Nagymértékű nagyítóerejüknek köszönhetően pedig a távcsövek még csillagászati megfigyelésekhez is használhatók.

A távcsövek ezenkívül kiváló vázzal rendelkeznek. A ház tartós és könnyű, gumírozott polikarbonátból készült, és teljes mértékben vízálló. A készletben minden megtalálható, ami csak a kényelmes megfigyeléshez és az új távcső élettartamának meghosszabbításához szükséges. Emelje új szintre megfigyeléseit a Levenhuk nagy rekesznyílású figyelőtávcsövekkel!