hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


Levenhuk Blaze

A Levenhuk Blaze a legújabb figyelőtávcső-termékcsalád, amely mindennapi használatra készült. Az ide tartozó figyelőtávcsövek fókuszhossza állítható, amely révén felnagyíthatja vagy lekicsinyítheti a megfigyelt objektumot. A termékcsaládba tartozó összes figyelőtávcső könnyű és tartós darab. Az egyes modellek háza nemesgázzal töltött, amelynek köszönhetően a távcsövek bármilyen időjárási körülmény mellett használhatók.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Levenhuk Blaze 50 figyelőtávcső

Kompakt méret, kényelmes használat. Nagyítás foka: 15–45x. Objektívlencse átmérője: 50 mm

Fedezze fel a világot a Levenhuk Blaze 50 segítségével! A széles nagyítási skála segítségével, mely a 15-szörös nagyítástól a 45-szörösig terjed, az igen távoli objektumokat is megfigyelheti. A nagy rekesznyílású objektí...További információk
29 990 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk Blaze 60 figyelőtávcső

Minőség és megbízhatóság. Nagyítás foka: 20–60x. Objektívlencse átmérője: 60 mm

Akár túrázik, utazik vagy egyszerűen csak élvezi a megfigyelést az erkélyéről – a Levenhuk Blaze 60 figyelőtávcső új érzelmeket visz hobbijába! A nagy léptékű (akár 60-szoros!) nagyítás segítségével igen távol elhelyezke...További információk
Megszűnt
Összehasonlítás

Tekintse meg az univerzális figyelőtávcsövek széles választékát a Levenhuk online áruházban


A Levenhuk Blaze egy alapszintű figyelőtávcsövekből álló termékcsalád belépőszintű felhasználóknak. A távcsövek kompaktak, könnyűek és kedvező árúak, ugyanakkor kiváló minőségű, természetes színekben pompázó képet nyújtanak.

A Levenhuk Blaze eszközben minden megtalálható, ami csak egy jó figyelőtávcsőtől kívánható: teljesen bevonatolt optikai elemek; masszív, vízálló ház; állítható nagyítás. Az optikai elemek BK-7 üvegből készültek, a lencsék és a prizmák pedig egyaránt teljesen bevonatoltak (kék és ezüst bevonat). A távcsövek nagyítása egy adott nagyítási tartományon belül a szemlencse lecserélése nélkül állítható. A termékcsaládban számos különböző nagyítóerővel találkozhat – választhatja a rendkívül kompakt, 15–45x-ös nagyítású modellt, dönthet a nagy teljesítményű, 30–90x-es nagyítású figyelőtávcső mellett vagy akár a közepes nagyítóerővel bíró modelleket is előnyben részesítheti.

A távcsövek számos különböző célra használhatók, azonban az utazók, madárlesők és természetkedvelők különösen értékelni fogják. A könnyű Levenhuk Blaze figyelőtávcsövek nem foglalnak sok helyet, és vízálló házuknak köszönhetően bármilyen időjárás mellett végezhetők velük megfigyelések. Minden távcsőhöz védőtok tartozik, amely tisztán tartja az eszközt, és könnyen szállíthatóvá teszi azt.

A termékcsaládban egyenes és hajlított szemlencsés modellek is találhatók, így kiválaszthatja az Önnek legkényelmesebb változatot. Minden Levenhuk Blaze sfigyelőtávcső kényelmes, puha gumianyagból készült szemkagylókkal van felszerelve, amelyek azon túl, hogy még kényelmesebbé teszik az eszközt, még az oldalról jövő vakító fényt is kizárják. Minden távcsőkészletben található egy stabil háromlábú állvány is, amely megkönnyíti az egy helyben történő megfigyeléseket.

A Levenhuk Blaze figyelőtávcsöveket igen könnyű használni, városi és vidéki környezetben ugyanolyan jól teljesítenek. A Levenhuk Blaze figyelőtávcső nagyszerű, megbízható eszköze lehet a napi megfigyelések során. Válassza ki az Önnek megfelelő Levenhuk Blaze modellt, és lásson többet a minket körülvevő csodás világból!