hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


» Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső

Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső

Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső

Levenhuk
Széles látómező, kompakt kialakítás. Nagyítás: 8x. Objektívlencse átmérője: 21 mm.
  • Termékkód: 68494
  • Garancia: élettartamra szóló
  • Csomag méretei (HxSZxM): 9×11,8×5,6 cm
  A Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső olyanok számára készült, akik számára fontos a könnyű súly és a hordozhatóság. A 8-szoros nagyításnak köszönhetően a még nagyon távoli objektumok is megfigyelhetők, az első osztályú, teljesen bevonatolt optikai elemek pedig világos és tiszta képet adnak. Rendkívül kompakt mérete miatt a kétszemes táv... további információk

A Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső olyanok számára készült, akik számára fontos a könnyű súly és a hordozhatóság. A 8-szoros nagyításnak köszönhetően a még nagyon távoli objektumok is megfigyelhetők, az első osztályú, teljesen bevonatolt optikai elemek pedig világos és tiszta képet adnak. Rendkívül kompakt mérete miatt a kétszemes távcső könnyen befér egy kis táskába vagy akár a zsebbe, így aztán bárhová magával viheti. A Levenhuk Atom 8x21 távcső minden kalandot még izgalmasabbá tesz!

A tetőélprizmás kialakítás nagyon kompakt méretet, ugyanakkor kiváló optikai teljesítményt tesz lehetővé. A teljesen bevonatolt, BK-7 üvegből készült optikai elemek élethű, természetes színű képet nyújtanak. A kétszemes távcső széles látómezővel rendelkezik, így egyszerre nagy terület figyelhető meg.

A Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső a legnagyobb kényelmet hivatott nyújtani Önnek a megfigyelések során. A pupillatávolság állítható, az eszközön dioptriaállító mechanizmus található, a szemlencse pedig puha gumianyagból készült szemkagylókkal van felszerelve. A gumírozott háznak köszönhetően a kétszemes távcső nem csúszik ki a kezéből. A Levenhuk Atom 8x21 modell kompakt méretének, könnyű súlyának és kiemelkedően könnyű használatának köszönhetően gyermekek számára is tökéletes.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Hogyan válasszon távcsövet? Tudjon meg többet itt.

There are no recent reviews available for this product.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.