hívjon minket +36 1 8480456
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Kétszemes távcsövek » Usage » Színházi látcső


Színházi látcső

A Levenhuk elegáns színházi látcsöve ideális választás minden színház- és operarajongónak! A színházi látcső azon túl, hogy rendkívül hasznos, hiszen élesen és részletgazdagon mutatja a színpadi történéseket, igencsak mutatós is. Kialakítása kompakt és könnyű, így a legkisebb ridikülben is elfér.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Levenhuk Broadway 325F színházi látcső (LED-fénnyel és lánccal)

LED-lámpával és lánccal kapható kétszemes távcső. Nagyítás: 3x. Objektívlencse átmérője: 25 mm.

Levenhuk Broadway 325F termékcsalád – elegáns színházi kétszemes látcső LED-világítással A kétszemes távcsőhöz egy vékony fémlánc tartozik. Mindegyik modellhez tartozik egy puha tárolótok és egy tisztítókendő az optikai elemekhez. A csomagolás sz...További információk
11 990 Ft Áfával

Szín választása:

Összehasonlítás
Levenhuk Broadway 325N színházi látcső (LED-lámpával ellátott lornyon)

Lornyon LED-lámpával. Nagyítás: 3x. Objektívlencse átmérője: 25 mm.

Levenhuk Broadway 325N termékcsalád – elegáns színházi lornyon LED-világítással. A teleszkópos fogantyú segítségével könnyedén állítható a magasság, így az eszköz maximális kényelmet nyújt. Mindegyik modellhez tartozik egy puha tárolótok és egy t...További információk
11 990 Ft Áfával

Szín választása:

Összehasonlítás

Levenhuk Broadway színházi látcsövek – Vásároljon online a Levenhuk optikai eszközök áruházában


A színházi kétszemes távcsövek kompakt és könnyű optikai eszközök, amelyekkel a színház és opera igazi szerelmesei egészen új szinten élvezhetik az előadást, valamint az eszköz figyelemfelkeltő, egyéni stílusának köszönhetően kitűnhetnek a tömegből. Ebben a kategóriában az elegáns formatervezés ugyanakkora jelentőséget kap, mint a minőségi látkép.

Ha még nincs önnek ilyen népszerű, divatos kétszemes távcsöve, vagy nem tudja, hol tudna venni színházi látcsövet, akkor ezen az oldalon megtalálhat néhányat a Levenhuk által kínál legjobb színházi látcsövek közül, és mindezt a legkedvezőbb áron. Az adott este hangulatától függően két különböző típusú, csodálatos optikai eszköz található itt: luxus színházi kétszemes távcsövek (Levenhuk Broadway 325F modellek) vagy előkelő lornyonok (Levenhuk Broadway 325N modellek). Minden Levenhuk színházi látcső a nagyobb kényelem érdekében beépített világítással rendelkezik, formatervezésében pedig a leggyönyörűbb színkombinációk kapnak helyet: fekete, fehér, valamint piros ezüst- és aranydíszítéssel.

Levenhuk Broadway 325N és 325F – világítással felszerelt színházi látcsövek


A beépített világítás rendkívül hasznos funkció a színházi látcsöveknél, hiszen segítségével könnyedén elolvashatja a műsort, a programfüzetet vagy a tájékoztatót az előadás alatt a sötét színházban. A fény keskeny és szűk sugarú, így nem kell aggódnia amiatt, hogy zavarná a többi nézőt. A LED-lámpák alacsony energiafogyasztásukról ismertek, és több évig is kitartanak anélkül, hogy ki kellene cserélni bennük az elemeket.

Levenhuk Broadway 325N – nyéllel felszerelt színházi látcsövek


A nyélre szerelt színházi látcsövek – más néven lornyonok – a kétszemes távcső vázára szerelt összecsukható vagy teleszkópos nyélnek köszönhetően néhány ember számára kényelmesebbnek bizonyulnak, hiszen a kétszemes távcső ilyenkor a nyelet fogva is tartható. Ily módon nem kell magát a kétszemes távcsövet fognia, és túl közel tartania kezét az arcához. Az összes Levenhuk Broadway 325N modell teleszkópos nyéllel van felszerelve, amely révén a nyél hossza könnyedén a legkényelmesebb helyzetbe állítható.