hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

» » » Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

Összehasonlítás

Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

Levenhuk
Klasszikus kialakítás, széles látómező, mindenféle időjárási körülménynek ellenálló váz. Nagyítás: 8x. Objektívlencse átmérője: 42 mm
 • Termékkód: 67725
 • Garancia: élettartamra szóló
 • Tömeg: 1,23 kg
 • Csomag méretei (HxSZxM): 21,4×21,4×7,7 cm
 • 56 990 Ft Áfával
 • + Ajándék 7 490 Ft Áfával értékben

  + Ajándék 7 490 Ft Áfával értékben

  Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcső

  Levenhuk
 • Gyors vásárlás

 • Vásárlás partnerektől
  Madárles, vadászat, mozgó objektumok követése, domborzati elemek felfedezése – számos helyzetben lehet szükség a lehető legnagyobb terület megfigyelésére. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcsővel biztos lehet benne, hogy a legszélesebb látómező áll majd rendelkezésére. Az első osztályú, teljesen és több rétegben bevonatolt optikai elemekkel ... további információk

Madárles, vadászat, mozgó objektumok követése, domborzati elemek felfedezése – számos helyzetben lehet szükség a lehető legnagyobb terület megfigyelésére. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcsővel biztos lehet benne, hogy a legszélesebb látómező áll majd rendelkezésére. Az első osztályú, teljesen és több rétegben bevonatolt optikai elemekkel garantáltan tiszta és éles körvonalú képeket kaphat, a 42 mm átmérőjű objektívlencse nagyszerű láthatóságot biztosít, a 8-szoros nagyítás pedig elég ahhoz, hogy probléma nélkül tanulmányozhasson távoli objektumokat. A masszív, gumírozott ház teljes mértékben vízálló, így ez a kétszemes távcső esőben vagy hóban sem hagyja majd cserben. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső tökéletes műszernek bizonyul az extrém tevékenységeket kedvelők számára.

A modell optikai elemei kiváló minőségű BaK-4 üvegből készültek. Az optikai elemek kialakításakor Porro-prizmát használtunk, amely széles látómezőt biztosít. A kétszemes távcső kétrészes objektívekkel és ötrészes szemlencsével van felszerelve. Ez a fajta felépítés lehetővé teszi a sík látómezőt, így a képek nemcsak középen, hanem a széleken is torzításmentesek lesznek. A fényáteresztő képesség további növelése érdekében a lencsét teljes, többrétegű bevonat fedi be. Annak érdekében, hogy a lencse semmiképp ne párásodjon be, a ház nitrogénnel van feltöltve. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső tiszta, éles és élénk képeket készít a színek kifogástalan megjelenítésével.

A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső ergonomikus kivitelezése különösen említésre méltó, mivel lehetővé teszi a műszer egyéni látáshoz igazítását. A jobb szemlencse egy dioptriaállító gyűrűvel van felszerelve, és a pupillatávolság is állítható. A hosszú szemtávolság kényelmes megfigyelést biztosít szemüveg viselése esetén is. A tekerhető szemkagylókkal megtalálhatja a kétszemes távcső szemhez viszonyított, tökéletes helyzetét. A szemkagylók könnyedén kicsinyíthetőek vagy nagyíthatóak, illetve rögzíthetőek a kívánt pozícióban.

A kétszemes távcső masszív, vízálló házzal van ellátva. A ház dombornyomott, gumifelületének köszönhetően a kétszemes távcső viselése rendkívül kényelmes, és a készletben lévő, széles pánttal akár a nyakába is akaszthatja. A kétszemes távcső vázán lévő, háromlábú állványhoz használható csatlakozóval a műszer szükség esetén egy háromlábú állványra is rászerelhető.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt
 • Törlőkendő
 • Táska
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Hogyan válasszon távcsövet? Tudjon meg többet itt.

Nagyítás foka, x

8

Típus

Porro-prizma

Szemlencsék

5 alkotóelem 3 csoportban

Objektívek

2 alkotóelem 1 csoportban

Optikai anyagok

BaK-4 üveg

Optikai bevonat

teljes többrétegű bevonat

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

42

Kilépő pupilla átmérője, mm

5,3

Szemtávolság, mm

21

Szürkületi érték

18,3

Relatív fényesség

28,1

Felbontási küszöbérték, ívmásodperc

6

Látómező, °

8,1

Látómező, m/1000 m

142

Közelfókusz, m

3

Szemlencse dioptriabeállítás, dioptria

±4

Pupillatávolság (PD), mm

60–70

Fókuszálás

központi

Szemkagylók

tekerhető

Üzemi hőmérséklet-tartomány, °C

-15...+40

Állvánnyal is használható

igen

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Méretek, mm

190x142x62

Tömeg, kg

0,85

Levenhuk Vélemények:

Hogyan válasszon távcsövet? Tudjon meg többet itt.

There are no recent reviews available for this product.

Levenhuk Vélemények:

Hogyan válasszon távcsövet? Tudjon meg többet itt.

Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső - Total: 2 Negatív 0 Pozitív 2


Dennis Show (2017-01-16 12:23): Pozitív
Do you have something similar to this model considering optics quality, number of elements, and coatings? Levenhuk Customer Service:
Yes, we recommend Levenhuk Karma PRO 8x42 Binoculars - https://www.levenhuk.com/catalogue/binoculars/levenhuk-karma-pro-8x42/.

Joel Olson (2016-08-24 11:43): Pozitív
Greetings! I'd like to ask you about Levenhuk Sherman PRO 8x42 and Levenhuk Sherman PLUS 8x42 binocular models... These binoculars have different eyepieces: one of them have 5 elements in 3 groups, the other - 4. What exactly does it mean? Levenhuk Customer Service:
Eyepieces consist of several lenses connected together in order to correct image distortion. Levenhuk Sherman PRO 8x42 model provides better image quality.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.