hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Vásároljon online » Kétszemes távcsövek » Levenhuk Rainbow távcsövek

Levenhuk Rainbow távcsövek

Élje át a felfedezés maximális örömét és élvezetét, amikor megfigyeli maga körül a világot, mindezt az exkluzív távcső kollekciónkkal – ezek a Levenhuk Rainbow távcsövek. A kiváló minőségű alapanyagok, a rendkívüli teljesítmény és a tökéletes mestermunka garantált. Az eső után mindig megjelenik a szivárvány! Ezek a látcsövek teljes mértékben vízállóak, ezért bármilyen időjárási körülmények között használhatóak, így lenyűgöző látványban lehet része és nem kell aggódnia a víz okozta károk miatt. A kompakt, ergonómiai tervezésük lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye őket.
A Levenhuk Rainbow távcsövek jól megkülönböztethetőek stílusos és letisztult tervezésüknek köszönhetően. A sorozathoz tartozó távcsöveket hét különböző színben vásárolhatja meg – válassza ki kedvenc színét!
A Levenhuk Rainbow távcsöveket aktív életmódot élők számára terveztük. Ezek a távcsövek ideálisak utazáshoz, sétáláshoz és természetjáráshoz; hasznosak sportesemények megfigyelése során és a segítségükkel élvezheti a gyönyörű természeti és ember építette környezetet. A távcsövek teljes mértékben vízállóak és bármilyen időjárási körülmények között használhatóak.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  1  

Levenhuk Rainbow 8x25 távcsövek

Tetőélprizmás. Nagyítás: 8x. Objektívlencsék átmérője: 25 mm

A Levenhuk Rainbow távcső-sorozat egy fantasztikus, természetjáráshoz alkalmas, minőségi távcsövekből álló sorozat. Mindegyik modellhez tartozik egy tárolásra és szállításra alkalmas tartó, egy nyak...További információk
22 990 Ft Áfával

Szín választása:

Összehasonlítás