hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


» » » Levenhuk MED A 1,36–1,25 sötét látómezős kondenzor (olaj)

Levenhuk MED A 1,36–1,25 sötét látómezős kondenzor (olaj)

Levenhuk
Sötét látómezős vizsgálatokhoz
  • Termékkód: 72782
  • Garancia: 2 év
  • Tömeg: 0,28 kg
  • Csomag méretei (HxSZxM): 11×9,5×8 cm
  A Levenhuk MED sötét látómezős kondenzort színezetlen mikroorganizmusok és egyéb, világos látómezős módszer alkalmazása esetén láthatatlan minták laboratóriumi vizsgálatára tervezték. Javítja a képkontrasztot és lehetővé teszi a vízben élő organizmusok, az élesztő, a baktériumok, az állati és emberi vér precíz tanulmányozását. Ideális nagy léptékű ... további információk

A Levenhuk MED sötét látómezős kondenzort színezetlen mikroorganizmusok és egyéb, világos látómezős módszer alkalmazása esetén láthatatlan minták laboratóriumi vizsgálatára tervezték. Javítja a képkontrasztot és lehetővé teszi a vízben élő organizmusok, az élesztő, a baktériumok, az állati és emberi vér precíz tanulmányozását. Ideális nagy léptékű nagyítással működő optikai rendszerekhez. A látómező teljesen sötét marad; a fényforrásból származó fény nem éri a megfigyelő szemét. Használhatja a kondenzort bármilyen sötét látómezős módszerrel folytatott megfigyeléshez.

A tartozékot kifejezetten a Levenhuk MED 900 és Levenhuk MED 1000 sorozathoz tartozó mikroszkópjaihoz tervezték, de más optikai mikroszkópokkal is használható.

A Levenhuk MED A 1,36–1,25 sötét látómezős kondenzor (olaj) mind száraz, mind olajos objektívvel használható. Ehhez immerziós olaj szükséges (nem része a készletnek).

Műszaki paraméterek
Kompatibilitás Levenhuk MED 900 mikroszkóp, Levenhuk MED 1000 mikroszkóp stb.
Számszerűsített rekesznyílás 1,36–1,25
További tudnivalók száraz vagy olajos objektívvel is használható;
immerziós olaj szükséges hozzá

There are no recent reviews available for this product.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk MED A 1,36–1,25 sötét látómezős kondenzor (olaj):

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.