hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

» » » Levenhuk TA10 kétszemes távcső háromlábú állvány adaptere

Levenhuk TA10 kétszemes távcső háromlábú állvány adaptere

Levenhuk
Kétszemes távcsövek háromlábú állványra történő rögzítéséhez
  • Termékkód: 73057
  • Garancia: 2 év
  • Szállítási súly: 0,09 kg
  • Csomag méretei (HxSZxM): 11,5×5,5×4,5 cm
  A Levenhuk TA10 kétszemes távcső háromlábú állvány adapterét kétszemes távcsövek szabványos háromlábú állványokra történő rögzítésére terveztük. Az adapter fémből készül. Könnyen és megbízhatóan felszerelhető, és akár 5 kg-os terhelést is elbír. Ez az adapter 12-szeresnél magasabb fokú nagyítással történő megfigyeléshez pótolhatatlan. Magas fokú na... további információk

A Levenhuk TA10 kétszemes távcső háromlábú állvány adapterét kétszemes távcsövek szabványos háromlábú állványokra történő rögzítésére terveztük. Az adapter fémből készül. Könnyen és megbízhatóan felszerelhető, és akár 5 kg-os terhelést is elbír. Ez az adapter 12-szeresnél magasabb fokú nagyítással történő megfigyeléshez pótolhatatlan. Magas fokú nagyítás során a kép a kéz természetes remegése miatt rázkódik. Ennek megelőzése érdekében a háromlábú állványra egy optikai eszköz rögzíthető.

Az adapter felső részében egy 1/4"-es menet, míg az alsó részében egy 1/4"-es menetes csatlakozóaljzat található. A Levenhuk TA10 adapter a különféle gyártók által készített kétszemes távcsövek és háromlábú állványok közül szinte mindegyikkel kompatibilis.

Ne feledje, hogy ez az adapter kizárólag olyan kétszemes távcsövekkel kompatibilis, amelyek szabványos, 1/4"-es menetes csatlakozóaljzattal rendelkeznek.

Műszaki paraméterek
Anyagfém
Teherbírás (kg) 5
Rögzítés 1/4"-es menet
További tudnivalók 1/4"-es menetes csatlakozóaljzat az adapter alsó részében

There are no recent reviews available for this product.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk TA10 kétszemes távcső háromlábú állvány adaptere:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.