hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Összes Levenhuk kiegészítő » Optics Cleaning Tools » Optikai elemek tisztítására szolgáló eszközök


Optikai elemek tisztítására szolgáló eszközök

Itt minden olyan eszköz megtalálható, amelyre csak szüksége lehet, hogy optikai elemeit tisztán és pormentesen tartsa: tisztítóspray, lencsetisztító kendő, sűrített levegő stb.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Az optikai elemek tisztítását szolgáló Levenhuk tisztítókendő

Mikroszálas tisztítókendő. Mennyiség: 1 darab. Méretek: 20x20 cm

A Levenhuk mikroszálas tisztítókendőt kifejezetten az optikai elemek tisztítására tervezték, legyenek azok mikroszkópok, teleszkópok kétszemlencsés távcsövek vagy figyelőtávcsövek optikai elemei. A puha textillel óvatosa...További információk
1 090 Ft Áfával
Levenhuk LP10 tisztító toll

Az optikai elemek tisztítására szolgáló eszköz

Az optikai elemek tisztítása meglehetősen nehéz feladat, mely bizonyos fokú precizitást és tapasztalatot igényel. A hajszálvékony bevonattal rendelkező lencsék tisztítása nehezebb, mint gondolná, mivel az ennyire vékony ...További információk
3 590 Ft Áfával

Páratlan tisztaság a Levenhuk optikaielem-tisztító készlettel!


Mindenki, akinek van valamilyen optikai eszköze, előbb vagy utóbb szembetalálja magát azzal a problémával, hogy a por és a szennyeződések hatással vannak a látott kép minőségére, így arra a következtetésre jutnak, hogy meg kell tisztítani a lencsét. Amikor szükség van egy optikaielem-tisztító készletre, ott jön a következő probléma: hol lehet minőségi és megbízható, olyan eszközöket beszerezni a mikroszkóp vagy teleszkóp tisztításához, amelyek megtisztítják a lencsét a portól, azonban nem tesznek kárt benne. Katalógusunk e kategóriáját átolvasva pontosan ilyen biztonságos és hatékony lencsetisztító estközöket fog találni, akár mikroszkóp, teleszkóp vagy más optikai eszköz tisztításához keres eszközöket. Ebben a részben poliészter, mikroszálas optikaielem-tisztító kendőket, egy érintés nélküli, sűrített levegővel portalanító berendezést és egy, két tisztítókendőből és egy tisztítósprayből álló lencsetisztító készletet mutatunk be. A készletben található összes eszköz biztonságosan és hatékonyan alkalmazható teleszkóp-, kétszemes távcső- vagy mikroszkóplencsék tisztításához, és akár még kamerák vagy szemüvegek tisztításához is anélkül, hogy aggódnia kéne azon, hogy felsérti az optikai elemek bevonatát vagy hogy tisztítószer vagy foltok maradnának azokon. A tisztítóspray vízbázisú, nem tartalmaz alkoholt, és nem szennyezi a környezetet sem. A mikroszálas lencsetisztító kendő megfelelő kimosás után többször is felhasználható.

Ha nem szeretne papírtörlővel és tisztítószerrel bajlódni, használja a sűrített levegővel portalanító Levenhuk berendezést, amely az optikai elemek közvetlen érintése nélkül távolítja el a port és szennyeződéseket (amelyek nem ivódtak bele az anyagba). Ez az optikaielem-tisztító eszköz kifejezetten hasznos nehezen elérhető helyek tisztítására - a mikroszkóp vagy a teleszkóp tisztítása néha bonyolult kihívást jelent! A sűrített levegővel portalanító berendezés ezenkívül olyan, mindennapi használatban lévő irodai eszközök tisztítására is alkalmas, mint a billentyűzet.

Ha szeretne egy még fejlettebb, gyengéd és könnyű tisztítási módszert kipróbálni a teleszkópnál vagy mikroszkópnál, szívvel ajánljuk a Levenhuk LP10 tisztító tollat. Ez a lencsetisztító kiegészítő kettő az egyben típusú termék, hiszen a tollnak két oldala van: az egyik végén egy kefe található, a másik végén lévő puha hegy pedig finoman eltávolítja a szennyeződéseket és zsírfoltokat. Mivel az optikai elemek megtisztításának szükségességére gyakran váratlanul, a legkényelmetlenebb helyzetekben és helyeken derül fény, igazán értékelni fogja a tisztító toll kompakt méretét és könnyű súlyát, hiszen kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy mindig magánál tarthassa.

Ebben a részben minden olyan kiegészítőt megtalál, ami csak az optikai eszközök tisztításához és jó formában tartásához szükséges.