hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


Összes teleszkóp-szemlencse

A Levenhuk kiegészítő szemlencséi remek lehetőséget kínálnak arra, hogy a szabványos készletek tudásánál sokkal többet láthasson. Ha a teleszkóp maximum nagyítóképessége meghaladja a szabványos szemlencsék képességét, érdemes kiegészítő szemlencsét vásárolni. Így teljes mértékben kihozható a maximum a teleszkópból.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  1  

Levenhuk Plössl 7,5 mm szemlencse

Bármely teleszkópra felszerelhető, általános használatú szemlencse

A Levenhuk Plössl szemlencsék bármilyen teleszkópra felszerelhetők és bármilyen megfigyelésre alkalmasak. A leggyakrabban használt modellek egyikeként a Levenhuk Plössl 7,5 mm-es szemlencse—mely teljesen és többrétegben ...További információk
14 890 Ft Áfával

Bővítse teleszkópja képességeit a Levenhuk teleszkóp-szemlencsékkel


Minden kíváncsi csillagásznak kell egy minden helyzetre kiterjedő teleszkóp-szemlencse készlet. A megfigyelés céljától függően válasszon olyan szemlencsét teleszkópjához, amely minden igényének és követelményének megfelel.

Amennyiben a szemrevételezéses megfigyelések során geometriailag helyes és fényes képet szeretne az egész látómezőn át, és ha a kontraszt és a látómező nem olyan fontos, a Plössl szemlencse tökéletes választás Önnek. Ha üstökösök után szeret kutatni, a Levenhuk SuperView szemlencse az, amit keres. Ezzel a teleszkóp-szemlencsével még a halvány, széles objektumokat is megfigyelheti. A Levenhuk Kellner szemlencse tökéletes eszköz akkor, ha csillagködöket szeretne megfigyelni. A Levenhuk LET szemlencsék felbecsülhetetlenek, ha hatékonyan szeretné megfigyelni a Holdat és a Naprendszer bolygóit.

A legtöbb Levenhuk teleszkóp-szemlencse 1,25 hüvelyk hengerátmérőjű, emiatt a legtöbb, más gyártmányú teleszkóppal is használható. Boltunkban 2 hüvelyk hengerátmérőjű modellek is találhatók: megrendelés előtt ellenőrizze a megvásárolni kívánt szemlencse műszaki adatait.

Az igencsak nagyméretű szemtávolságnak és a puha, tekerhető gumi szemkagylónak köszönhetően az eszköz hihetetlen kényelmet nyújt megfigyelés közben. A Levenhuk szemlencsék teljesítménye szabványos méretű szűrők használata révén tovább növelhető. A színes optikai szűrők jelentősen fokozni tudják a bolygók megfigyelésének élményét.

Minden Levenhuk teleszkóp-szemlencse esetében garantáljuk a legjobb minőséget. Az optikai elemek minőségi, teljesen és több rétegben bevonatolt üvegből készültek. Az optikai elemek éles, fényes és tiszta képet nyújtanak torzítás nélkül. Maximalizálja készüléke hatékonyságát a teleszkópokhoz való Levenhuk szemlencsékkel!