hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Vásároljon online » Összes Levenhuk kiegészítő » Kisméretű teleszkóp-tokok

Kisméretű teleszkóp-tokok

Itt kisméretű teleszkópokhoz talál tokokat. A tubus mérete 76,2 cm-nél nem nagyobb. Minden termék alatt látható a kiválasztott tokhoz illő Levenhuk modellek listája.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Levenhuk Zongo 20 teleszkóp-táska; kicsi, fekete

Teleszkóp tárolására és szállítására alkalmas táska

A Levenhuk Zongo 20 teleszkóp-táska segítségével egyszerűen és hatékonyan szállíthatja teleszkópját. Ha a csillagászati megfigyelésekhez el kell hagynia a várost, akkor ez a táska nélkülözhetetlen tár...További információk
12 990 Ft Áfával
Levenhuk Zongo 60 teleszkóp-táska; kicsi, kék

Teleszkóp tárolására és szállítására alkalmas táska

A Levenhuk Zongo 60 teleszkóp-táska tökéletes választás azon csillagászok számára, akik a csillagos égboltot a várostól távol szeretik megcsodálni, és ezért gyakran szállítják a teleszkópjukat. ...További információk
29 990 Ft Áfával

Keressen minőségi teleszkóp-tárolótokot kompakt teleszkópja biztonságos tárolásához és szállításához


Minden kezdő teleszkóp-tulajdonos előbb vagy utóbb szembetalálja magát egy problémával - hogyan lehet biztonságosan elszállítani a megfigyelőpontra egy ilyen érzékeny eszközt? Néhány ember nagyon aktív életmódot folytat, sokat utazik és mindig magával viszi megfigyelőeszközeit – ebben az esetben nélkülözhetetlen egy minőségi védőtok. Egy jó minőségű teleszkóp-tárolótok védi az eszközt és annak érzékeny optikai elemeit minden, útközben jelentkező veszélytől: portól, szennyeződéstől, víztől, rezgéstől és mechanikai sérüléstől. Mások, akik legtöbbször inkább erkélyről vagy saját kertükből végeznek megfigyeléseket, azt gondolhatják, hogy egy tárolótok vásárlása csak kidobott pénz. Tévednek – egy teleszkóp-tárolótok a tárolásnál is nagyon hasznos. Ha gondosan becsomagolja az eszközt egy teleszkóp-tárolótokba, azt biztonságosan eltárolhatja a raktárban a hosszú téli hónapokra.

Ebben a részben kis méretű teleszkópokhoz való tárolótokok találhatók (a tubus hossza nem több 0,76 m-nél). Vásárlás előtt minden esetben alaposan ellenőrizze teleszkópja méreteit.