hívjon minket +36 1 9989202
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


Könyvek és kiegészítők

Ebben a részben könyveket és kiegészítőket kínálunk gyermekek és tinédzserek számára egyaránt. A Levenhuk biológia és csillagászat témájú gyerekkönyveket, valamint hasznos oktatóanyagokat is kínál – forgó csillagtérképeket (planiszfériumok), különböző témájú posztereket és növekedési táblázatokat. Ezeket a tanulássegítő eszközöket kifejezetten gyermekek számára fejlesztettünk ki, emiatt nyelvezetük egyszerűen érthető, továbbá élénk, színes ábrák tarkítják.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Levenhuk LabZZ tellúrium

Szemléltetőeszköz a csillagászat és földrajz tanulmányozásához

A Levenhuk LabZZ tellúrium a Föld és a Hold Nap körüli keringését szemléltető mechanikus asztali modell. A tellúrium segít a gyermekeknek, hogy megtanulják, mi okozza az évszakokat, hogyan változnak a holdfázisok, és hog...További információk
12 990 Ft Áfával
Levenhuk DC45 iránytű

Klasszikus iránytű, amely teljesen alkalmas vidéki csillagászati megfigyelésekhez

A kompakt és megbízható Levenhuk DC45 iránytű számos helyzetben hasznosnak bizonyul: tájékozódás, nyomkövetés vagy akár csillagászati megfigyelések....További információk
Nem elérhető

Gyermekek számára készült elragadó könyvek a mikroszkópokról a Levenhuk Press kiadásában


Az ismeretterjesztő könyvek „A láthatatlan világ” és az „Űr. A Levenhuk Press által kiadott A tér, amely nem üres” című kiadványok annyira izgalmasak, hogy az első alkalommal, amikor beléjük lapoz, nem fogja tudni letenni, csak ha végigolvasta őket. A könyvek bevezetik a kis tudósokat a mikro- és makrovilág rejtelmeibe, és segítenek nekik megérteni a bonyolultabb természeti folyamatokat. Felejtse el az előzőekben megismert, a teleszkópokat és mikroszkópokat bemutató könyveket, hiszen ez a sorozat rendkívüli benyomást tesz majd Önre.

Kezdjük a borítóval. Mindkét könyv négyzet alakú, így a gyerekek könnyen tudják forgatni azokat. Az ismeretterjesztő könyvek színes képekben gazdagok és élénken illusztrálják a könyvek koncepcióit.

Ha az Ön kis tudósa hajlik az élettelen objektumok mikroszkópikus tanulmányozása felé és igencsak érdeklődik a tárgylemezeken található minták megfigyelése iránt, akkor javasoljuk, vegye fontolóra a fantasztikus „Láthatatlan világ” című ismeretterjesztő könyv megvásárlását. A könyvben minden megtalálható, amit egy fiatal felfedezőnek tudnia kell a mikroszkópról, annak felépítéséről és a mikroorganizmusokról. Ami a „Láthatatlan világ” című könyvet kiemeli a többi, a gyermekek számára a mikroszkópokról készült könyv közül az, hogy ez a kiadvány rendkívül könnyen érthető nyelvezettel íródott. Még a legfiatalabb olvasók is megértik ennek a nagyszerű, enciklopédia-jellegű könyvnek a tartalmát.

Abban az esetben, ha a gyermek a csillagászat iránt érdeklődik és szeretne többet megtanulni az űrről, akkor tekintse meg a csodálatos ismeretterjesztő könyvünket, amely az „Űr címet viseli. A tér, amely nem üres”. Ez a könyv ugyancsak négyzet alakú és különböző témájú, átfogó cikkeket tartalmaz: az űrkutatás történetéről, az égen található objektumokról, a teleszkópokról és sok más érdekességről. A könyv gazdagon illusztrált és könnyen érthető. Megvásárolhajta ezeket a fantasztikus könyveket a Levenhuk online áruházában.