hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Mikroszkópok » Termékvonal » Levenhuk 70-es sorozatú mikroszkópok


Levenhuk 70-es sorozatú mikroszkópok

Ez a terméksorozat egy olyan minőségi mikroszkópot tartalmaz, amelynek a hagyományos szemlencséje helyett egy LCD-monitor található. Ez a mikroszkóp tökéletes választás lehet biológiai felhasználásra vagy oktatási demonstrációs célokra, hiszen a mikroszkóp által alkotott kép valós időben megtekinthető az LCD-monitoron.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  1  

Levenhuk D70L digitális biológiai mikroszkóp

Számítógéphez csatlakoztatható, digitális mikroszkóp nagy, színes kijelzővel

A Levenhuk D70L digitális biológiai mikroszkóp a megbízható hardverteljesítménynek is hála kiváló képdefiniálási jellemzőkkel rendelkezik, különösen az éleknél. Már az alap konfigurációban is sokféle képfeldolgozási lehe...További információk
119 990 Ft Áfával
Összehasonlítás

Levenhuk 70-es sorozatú mikroszkópok – a legjobb választás demonstrációkhoz vagy csoportos megfigyelésekhez


A Levenhuk 70-es mikroszkóp-termékcsalád csak egyetlen mikroszkópmodellt tartalmaz, azonban ez az egy modell annyira különleges, hogy egy külön termékcsaládot kellett létrehoznunk a számára. Akkoriban, amikor a Levenhuk DTX sorozat még csak koncepció volt, a Levenhuk D70L digitális biológiai mikroszkóp volt az első olyan Levenhuk mikroszkóp, amely beépített LCD-kijelzővel rendelkezett. Nézzük meg picit közelebbről ezt a lenyűgöző modellt, és próbáljuk megérteni, hogy vajon miért annyira népszerű ez a modell a vásárlóink körében.

A Levenhuk D70L egy digitális mikroszkóp a javából: modern, nagy teljesítményű, és könnyen hordozható. Ahogyan már említettük, a mikroszkópon egy nagy méretű (3,6"-os) LCD-panel található, amely a megfigyelt objektumokról alkotott legkiválóbb minőségű képek megjelenítésére szolgál. Ez a modell rendelkezik egy olyan fontos funkcióval, amivel számos más beépített képernyős digitális mikroszkóp nem: az LCD-panel eltávolítható, és a helyére egy hagyományos szemlencse helyezhető, így a minták a „régimódi” technikával is megvizsgálhatók. A kétféle LED-lámpának köszönhetően átlátszó és átlátszatlan objektumokat is vizsgálhat a mikroszkóp segítségével. Ez a modell az eltávolítható LCD-panel mellett a nagyítási foknak köszönhetően is kitűnik a hasonló modellek mezőnyéből. A Levenhuk 70-es sorozatú mikroszkóp optikailag akár 400-szoros nagyítást is képes nyújtani, és az így alkotott kép digitálisan akár 1600-szorosra is nagyítható. Az LCD-kijelző forgatható, így annak tartalma egy-egy minta csoportos tanulmányozása során nagyon kényelmesen megtekinthető.

Bármely más Levenhuk digitális mikroszkóphoz hasonlóan a Levenhuk D70L modell is lehetővé teszi képek és videók rögzítését a megfigyelések során. Azonban nem sok digitális modell nyújt lehetőséget a megfigyelések során készült fájlok microSD-kártyára történő elmentésére, amely nem mellesleg alapkiszerelésben megtalálható a készletben. Nem csak ez a modell, hanem a hozzá mellékelt készlet is különleges. A Levenhuk D70L mikroszkóphoz mellékelünk egy tokot, amelyben kényelmesen és könnyen tárolható és szállítható a mkroszkóp. A készletben továbbá hasznos és érdekes kiegészítők is találhatók a mikroszkóphoz, ideértve például az előkészített tárgylemezeket, a tiszta tárgylemezeket, az új tárgylemezek előkészítésében segítséget nyújtó eszközöket és anyagokat, egy lenyűgöző felhasználói útmutatót, valamint a megfigyelési élményt még élvezetesebbé varázsoló színes szűrőket.

Ez a modell iskolai környezetben (például oktatási demonstrációs célokra) kiválóan alkalmazható. De vajon otthon nem vehetné hasznát az ember egy ilyen bámulatos műszernek?