hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Mikroszkópok » Termékvonal » Levenhuk mikroszkópok archívuma


Levenhuk mikroszkópok archívuma

Ebben az archívumban olyan Levenhuk mikroszkópokat találhat, melyek már nem elérhetőek. A főkatalógusban újabb mikroszkópmodelleket találhat, melyek megfelelnek a mai kor igényeinek.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  3  

Levenhuk 40L NG Microscope image

Advanced NG configuration. Magnification up to 1280x.

The Levenhuk 40L NG teaching biological microscope.
This excellent biological microscope is ideal for use in schools or colleges as well as for your own research of the microworld.
  Superb pr...További információk
Megszűnt
Összehasonlítás
Levenhuk D2L NG Digital Microscope photo

Teaching digital microscope for the beginners, resolution 350 000 pixels

The Levenhuk D2L NG Digital Microscope allows you to undertake high-quality research and take photos/videos of your observations as well. This model can be connected to a PC using USB interface, the software is included ...További információk
Megszűnt
Összehasonlítás
Levenhuk DTX 720 WiFi Digital Microscope

Compact. Capable. Wireless. Magnification: 10-200x. Digital camera: 1Mpx. Wireless connection.

The portable Levenhuk DTX 720 WiFi Digital Microscope is a new concept in modern optical equipment! Lightweight, high-performance and comfortable to use, Levenhuk DTX 720 WiFi makes the perfect instrument for work, hobby...További információk
Megszűnt
Összehasonlítás

Levenhuk mikroszkópok archívuma – a Levenhuk által előzőleg gyártott mikroszkópmodellek


Ez a sorozat azokat a Levenhuk mikroszkópokat tartalmazza, melyeket már nem gyártunk vagy amelyek már nem vásárolhatók meg. Itt megnézheti azokat a modelleket, melyeket fejlettebb Levenhuk mikroszkópokra cseréltünk le az idők során.

A weboldalunknak ezen része csak az ügyfelek tájékoztatására, valamint a Levenhuk mikroszkópmodellek történetének megőrzésére szolgál. Ha elnyerte tetszését valamelyik régi modell, akkor kérjük, nézze át a főkatalógust, ahol hasonló vagy még jobb opciókat talál az azonnali vásárláshoz.

A Levenhuk mikroszkópok minden egyes évben egyre jobbá és jobbá váltak, így a régi modelleket meg kellett szüntetni, hogy az új, fejlettebb mikroszkópok a vásárlók számára könnyen elérhetővé válhassanak.  Kérjük, ne feledje, hogy itt mindig megtalálja a legjobb, raktárról eladásra kínált Levenhuk mikroszkópok széles választékát.