hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

25 tétel (753 050 Ft Áfával)
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Vásároljon online » Mikroszkópok » Levenhuk S sorozatú mikroszkópok

Levenhuk S sorozatú mikroszkópok

A Levenhuk S sorozatot olyanoknak terveztük, akik most készülnek elmélyülni a mikrovilág rejtelmeibe, A Levenhuk S mikroszkópok tökéletesek óvodás és általános iskolás korú gyermekeknek. Könnyen használhatók, egy gyermek is könnyen megtanulja a használatukat. Ezekben a mikroszkópokban egy tükör biztosítja a világítást. Nem kell a mikroszkópot áramforráshoz csatlakoztatni, így még biztonságosabb. A mikroszkóp váza fémből készült, ezért igen megbízható és tartós.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  4  

Levenhuk 5S NG monokuláris mikroszkóp Nagyítás: 40–500х
A Levenhuk 5S NG monokuláris mikroszkóp egy egyszerű és megbízható optikai eszköz, amely gyermeke remek társa lehet tanulmányai során és tudományos hobbijában. A nagyítási tartomány 40x és 500x között...További információk
46 990 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk 7S NG monokuláris mikroszkóp Nagyítás: 40–800х. Abbe kondenzor, írisz diafragma és fényszűrők

Nagyítás: 40–800х. Abbe kondenzor, írisz diafragma és fényszűrők

Levenhuk 7S NG monokuláris mikroszkóp egy fejlett mikroszkóp a mikrovilág kezdő felfedezőinek. Csodás társa lesz tanulmányaiban, és segít a tudományos kísérletek során. Könnyen használható – akár egy ...További információk
52 990 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk 2S NG Microscope mikroszkóp

Nagyítás: 200x. Megvilágítás: tükör

Ennek a modellnek a segítségével átlátszó mintákat vizsgálhat világos látótérben. Ez a 200-szoros nagyítási fokú mikroszkóp a gyermekek, a diákok és az amatőrök számára egyaránt kiváló kezdőlépést jel...További információk
21 990 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk 3S NG mikroszkóp

Nagyítás: 200x. Megvilágítás: tükör. A készlet tartalma: Levenhuk K50 kísérletező készlet

A Levenhuk 3S NG mikroszkóp és a hozzá mellékelt kísérletező készlet segítségével nem kell mást tennie, csak kivenni a mikroszkópot és a kiegészítőket a dobozból, és már indulhat is a kalandos utazás ...További információk
27 990 Ft Áfával
Összehasonlítás

Levenhuk S sorozatú mikroszkópok – a legjobb választás gyermek és kezdők számára


Ha Önt érdekli a mikroszkópia, de korábban még soha nem próbálkozott megismerkedni a mikroszkópokkal, vagy, ha szeretné gyermekét meglepni az első mikroszkópjával, akkor nálunk pont jó helyen jár!

A Levenhuk S sorozat a Levenhuk mikroszkópok junior sorozatát képviseli. Ezeket a mikroszkópokat kifejezetten kezdők számára terveztük, így a tervezésük során fontos szempont volt a könnyű és biztonságos használhatóság, valamint a robosztus kialakítás. Egy ilyen, kezdőknek szóló mikroszkóp megvásárlásával biztos lehet afelől, hogy Ön és gyermekei gondtalanul, kellemes érzéssel ismerkedhetnek meg a mikroszkópia világával.

Ezek a mikroszkópok számos előnyt kínálnak, ideértve például a kedvező árfekvésüket: jelentős befektetés nélkül hozzájuthat egy olyan eszközhöz, amely segíthet Önnek elindulni a mikrokozmosz csodálatos világába vezető úton. Ne feledje, hogy ezért a kedvező árért Ön nem egy játék mikroszkópot kap, hanem egy valódi műszert, amely üvegből készült optikai elemekkel, valamint jelentős – 200-szoros – nagyítási fokkal rendelkezik. Ez a nagyítási fok elegendő a „legnépszerűbb” minták megfigyeléséhez. A Levenhuk S sorozatú mikroszkópokról készült összefoglaló leírásokat ide kattintva tekintheti meg.

A Levenhuk S sorozatú mikroszkópok tükrös megvilágítással működnek, vagyis náluk nincs szükség elemekre vagy tápkábelekre. Így a Levenhuk S sorozatú mikroszkópok nem csak biztonságosabban használhatók, de könnyebben hordozhatók is. Ön és családja könnyedén magukkal vihetnek egy ilyen mikroszkópot a közös kirándulásra, hogy a természetben található érdekes mintákat közelebbről is szemügyre vehessék.

Ha nem tudja, hogy milyen minták megfigyelésével kezdhetné el a kalandokat, akkor javasoljuk Önnek, hogy válassza a Levenhuk 3S NG mikroszkópot. Ennek a modellnek az egyik nagy előnye, hogy már alapkiszerelésben tartalmazza a Levenhuk K50 kísérletező készletet. A készletben a színes, részletes felhasználói útmutató mellett öt előkészített mikroszkóptárgylemez is található, hogy a termék kibontását követően azonnal legyen mit megvizsgálni! A készletben üres tárgylemezek, valamint különböző szerszámok és anyagok is találhatók annak érdekében, hogy Ön igény szerint saját mikroszkóptárgylemezeket is készíthessen. De vajon hogyan kell mikroszkóptárgylemezeket készíteni? Ne aggódjon; a felhasználói útmutatóban részletes instrukciókat nyújtunk ezzel kapcsolatban. Bízzon a szakmai tapasztalatunkban, és élvezze az új kalandokat!