hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


TableTop Telescopes

Ebben a részben olyan kompakt teleszkópmodellek szerepelnek, amik TableTop háromlábú állványokra vannak felszerelve. A TableTop állvány kicsi és könnyű, így tökéletes kempingezéshez és túrákhoz. Ezek a tulajdonságok kis gyermekek számára is előnyössé teszik – a szülők segítsége nélkül könnyedén vihetik magukkal ezeket a műszereket. Kompakt és könnyű jellege ellenére rendkívül masszív és megbízható, ezáltal biztonságos talapzatot nyújt a műszernek.

Árak (csökkenő sorrendben)    Árak (Emelkedő sorrendben)    Tételek száma összesen:  2  

Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp

Newton teleszkóp. Elsődleges tükör átmérője: 76 mm. Fókusztávolság: 300 mm

A Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp olyan ifjú felfedezők számára készült, aki egy percre sem szeretnék abbahagyni a csillagászati megfigyeléseket! A modell kompakt és könnyű, így a gyermek vidékre, az iskolába vagy a hátsó ke...További információk
18 690 Ft Áfával
Összehasonlítás
Levenhuk LabZZ MT2 mikroszkóp- és teleszkópkészlet

6 év feletti gyerekeknek ajánlott

Gyermekére rengeteg érdekes felfedezés vár a Levenhuk LabZZ MT2 mikroszkóp- és teleszkópkészlettel! A készlet tartalmaz egy biológiai mikroszkópot, egy kísérletező készletet és egy refraktor teleszkópot. Az eszközök kivá...További információk
15 990 Ft Áfával

Kompakt és kényelmes eladó tabletop teleszkópok a Levenhuk.com weboldalon


Azoknak, akik a teleszkópot egy nagy és vaskos műszernek képzelik, a tabletop teleszkópok elsőre feleslegesnek és egyfajta játékszernek tűnhetnek. Azonban az ilyen műszerek számos előnyt tudhatnak magukénak és ha átgondolja, akár nagy kedvenccé válhat az Ön szemében is.

A kompakt tabletop állványokra szerelt teleszkópok valóban hordozhatóak: Magával viheti családi kempingezésekre, felállíthatja egy piknikterítőn és gyönyörködhet a csillagok szépségében – mindezt megteheti egyetlen eszközzel. Jól hangzik, ugye? Tehát a lényeg az, hogy nem mindenkinek van szüksége vaskos műszerre – a cél szentesíti az eszközt. És amatőr szintű megfigyelésekhez ez a műszer nagyszerű választás. Az ilyen állványokat nagyon könnyű irányba állítani, használatuk és szállításuk pedig kényelmes.

Ha egy gyermeknek szánt teleszkópot keres, akkor mindenképp vegye fontolóra a tabletop típus megvásárlását. Az ilyen állványok előnyei – a könnyű súly, az egyszerű használat – különösen jók kis csillagászok számára. A gyermekek legtöbb esetben maguk szeretnék vinni műszereiket „úgy, mint a felnőttek”, és a műszer más jellegű kezelését is önállóan szeretnék elvégezni.

A kategóriában megtalálható Levenhuk LabZZ MT2 mikroszkóp- és teleszkópkészletegy nagyszerű optikai készlet gyermekek számára – egy gyönyörű piros mikroszkóp és egy teleszkóp alkotja. A teleszkóp egy Altazimut állványra van szerelve, ami lehetővé teszi a tubus vízszintes és függőleges mozgatását. A kompakt tabletop állvány stabil és megbízható talapzatként szolgál a műszer számára. Ezt a nagyszerű készletet különösen fiatal felfedezőknek állítottuk össze teljes körű fejlődésük érdekében.

Tekintse meg eladó tabletop teleszkópjainkat a Levenhuk.com weboldalon. A legjobb tabletop teleszkópok mellett a Levenhuk optikai berendezések áruháza teleszkópok olyan széles választékát kínálja, mely minden tapasztalati szintet, célt és költségvetést lefed. Vásároljon kiváló minőségű optikai elemeket a Levenhuk.com weboldalon!

Igazán nagyra értékeljük felhasználóink számunkra eljuttatott visszajelzéseit. Amennyiben már használt Levenhuk TableTop teleszkópot, akkor kérjük bátran írja le tapasztalatait, véleményét a termékleírási oldal releváns részében.