hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


» » » Levenhuk Strike 100 PLUS teleszkóp

Összehasonlítás

Levenhuk Strike 100 PLUS teleszkóp

Levenhuk
Newton-teleszkóp. Rekesznyílás: 102 mm. Fókusztávolság: 640 mm
 • Termékkód: 70249
 • Garancia: élettartamra szóló
 • Tömeg: 13,34 kg
 • Csomag méretei (HxSZxM): 83×29×43 cm
 • 97 990 Ft Áfával
 • Levenhuk
 • Gyors vásárlás

 • Vásárlás partnerektől
  A Levenhuk Strike 100 PLUS távcső egy newtoni reflektor, amely tökéletes a vidéki csillagászati megfigyelésekhez. A berendezés kiváló minőségű optikája lehetővé teszi Önnek, hogy megtekintse a Vénusz fázisait és a Mars tengereit, a Jupiter holdjait és a Szaturnusz gyűrűit, távoli csillaghalmazokat és csillagködöket. A haladó készlet segítségével Ön... további információk

A Levenhuk Strike 100 PLUS távcső egy newtoni reflektor, amely tökéletes a vidéki csillagászati megfigyelésekhez. A berendezés kiváló minőségű optikája lehetővé teszi Önnek, hogy megtekintse a Vénusz fázisait és a Mars tengereit, a Jupiter holdjait és a Szaturnusz gyűrűit, távoli csillaghalmazokat és csillagködöket. A haladó készlet segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a teleszkópjából.

Optika

A Levenhuk Strike 100 PLUS egy 102 mm-es elsődleges tükör átmérővel rendelkező reflektor. Az ilyen optikai kialakítás világos, éles és tiszta képet biztosít kromatikus eltérés nélkül. Minden optikai elem magas tükröződésű alumínium bevonattal rendelkezik A legjobb képminőség érhető el a kertvárosi övezetben végzett megfigyelések során.

A készlet két szemlencsét tartalmaz: a 25 mm-es fókusztávolságú szemlencsét az általános csillagászati megfigyelésekhez, és a 6,8-16 mm hosszúságú zoom szemlencsét, amely a megfelelő objektumok részletes vizsgálatára használható. Két elemes akromatikus 2-szeres Barlow-lencse is található a készletben.

Állvány és háromlábú állvány

A teleszkóp egy EQ1 német ekvatoriális állványra van telepítve. Ez az állvány rendkívül kényelmesen használható, gyors navigációt biztosít, és lehetővé teszi az éggömb napi mozgásának követését egy tengely körüli forgatással.
Az acél háromlábú állvány biztosítja a teleszkóp stabilitását megfigyelések során.

Haladó készlet

A haladó készlet lehetővé teszi, hogy a megfigyeléseket közvetlenül a távcső kicsomagolása után megkezdje! A színes dobozban hasznos optikai tartozékokat, szórakoztató nyomtatott és elektronikus anyagokat talál, valamint egy hordtáskát a teleszkóp szállításához.

A Levenhuk Strike PLUS teleszkóp egyedülálló készlete a következőket tartalmazza:

1. „Láss mindent!” Csillagászok kézikönyve. Ez a gyakorlati kézikönyv kifejezetten kezdő csillagászok számára készült. Értékes információkat tartalmaz több mint 280 égitestről és a kozmoszról általában, valamint színes csillagtérképeket és a különböző teleszkópok kialakítására vonatkozó tényeket.

2. Stellarium. Ez egy 3D planetárium szoftver, amely lehetővé teszi, hogy megtervezze megfigyeléseit és felfedezze az éjszakai égboltot több évvel előre a jövőben. Az adatbázis több mint 600 000 csillagot tartalmaz, valamint a Naprendszer bolygóit, a Holdat, üstökösöket és aszteroidákat, galaxisokat, csillagködöket és csillaghalmazokat. Mindez néhány pillanat alatt megjeleníthető és közvetlenül a számítógépen tanulmányozható!

3. Űrposzterek (Hold, Nap és más csillagok, Naprendszer). Ezek a plakátok segítenek felfedezni világegyetemet és érdekes tényeket tartalmaznak a Naprendszerről, annak bolygóiról és kísérő objektumairól, valamint különböző távoli csillagokról. A színes illusztrációk és feliratok a szükséges információkat egyszerűen olvasható formátumban mutatják be. A poszterek 84x60 cm méretűek, fényes felületű papírra nyomtatva készültek.

4. Planiszféra. Ez a forgó csillagtérkép egy hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megtudja, milyen égitestek és csillagképek láthatók a horizont felett egy adott dátum és időpont esetén. Mindössze annyit kell tennie, hogy összehangolja a megtekintőt és a csillagtérképet, a dátum és az idő megadásával.

5. Iránytű. Valóban felbecsülhetetlen értékű eszköz, amely segíthet Önnek beállni az északi pólus irányába a megfigyelőhelyén. Ezt követően könnyű megtalálni a Sarkcsillagot az éjszakai égbolton, ami kiindulási pontot biztosít a további megfigyelésekhez.

6. 6,8–16 zoom szemlencse. Ez egy nagyszerű szemlencse, amely teljes mértékben képes helyettesíteni több szemlencsét. A fókusztávolság beállításával módosíthatja a legnagyobb gyakorlati teljesítményt anélkül, hogy ki kellene cserélnie a szemlencsét. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a bolygómegfigyeléseket, és megfeledkezzen a kiegészítő kalibrálásról.

7. Levenhuk Zongo teleszkóp-táska. Ez a védőtok masszív, vízálló anyagból készült, és a párnázott bélés védi a távcsövet az ütésektől. A védőtok fel van szerelve hordozópántokkal is, az egyszerű szállítás érdekében.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Strike PLUS teleszkóp német ekvatoriális állványon
 • Rozsdamentes acél háromlábú állvány
 • Műanyag fókusz-állító 1,25"
 • Szemlencsék: H20, F6 mm
 • Nagyítás (zoom) 6,8–16 mm
 • 2x Barlow-lencse
 • Kereső távcső: Red Dot
 • „Láss mindent” Csillagászok kézikönyve 280 égitest leírásával
 • Űrposzter készlet (Hold, Nap és egyéb csillagok, Napredszer)
 • Planiszféra
 • Stellárium szoftver-CD, mely segíti Önt a csillagászati megfigyelései során
 • Iránytű
 • Levenhuk Zongo teleszkóp-táska
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Hogyan válasszak teleszkópot? A megfelelő teleszkóp kiválasztásával kapcsolatos tudnivalókat itt és itt találhatod meg.

Ezen a hivatkozáson keresztül érheted el azoknak a csillagképeknek a listáját, melyeket ennek a teleszkópnak a segítségével láthatsz.

A megvizsgálható legérdekesebb csillagképek neveit itt és itt találhatod meg.

Optikai kialakítás

reflektor

Típus

Newton-féle

Elsődleges tükör átmérője (rekesznyílás), mm

102

Fókusztávolság, mm

640

Legnagyobb gyakorlati nagyítás, x

160

Fókuszarány

f/6,7

Felbontási küszöbérték, ívmásodperc

1,14

Határmagnitúdó

12,1

Szemlencsék

KF 25 mm, Zoom 6,8–16 mm

Szemlencsetubus átmérője, mm

1,25

Barlow-lencse

2x

Keresőtávcső

Vörös folt

Fókusz-állító

fogasléces, 1,25

Háromlábú állvány

acél

Teleszkópszabályozás

kézi

Állványtípus

német ekvatoriális EQ1

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Felhasználói szint

kezdőknek

Megfigyelt objektum

mély-égi

Tömeg, kg

14,5

Méretek, mm

880x505x250

Levenhuk Vélemények:

Hogyan válasszak teleszkópot? A megfelelő teleszkóp kiválasztásával kapcsolatos tudnivalókat itt és itt találhatod meg.

Ezen a hivatkozáson keresztül érheted el azoknak a csillagképeknek a listáját, melyeket ennek a teleszkópnak a segítségével láthatsz.

A megvizsgálható legérdekesebb csillagképek neveit itt és itt találhatod meg.

There are no recent reviews available for this product.

Levenhuk Vélemények:

Hogyan válasszak teleszkópot? A megfelelő teleszkóp kiválasztásával kapcsolatos tudnivalókat itt és itt találhatod meg.

Ezen a hivatkozáson keresztül érheted el azoknak a csillagképeknek a listáját, melyeket ennek a teleszkópnak a segítségével láthatsz.

A megvizsgálható legérdekesebb csillagképek neveit itt és itt találhatod meg.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk Strike 100 PLUS teleszkóp:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.