hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni


» » » Levenhuk Strike 50 NG teleszkóp

Összehasonlítás

Levenhuk Strike 50 NG teleszkóp

Levenhuk
Akromatikus refraktor. Objektívlencse átmérője: 50 mm. Fókusztávolság: 600 mm
 • Termékkód: 70252
 • Garancia: élettartamra szóló
 • Tömeg: 4 kg
 • Csomag méretei (HxSZxM): 70×30×15 cm
 • 24 990 Ft Áfával
 • Levenhuk
 • Gyors vásárlás

 • Vásárlás partnerektől
  A Levenhuk Strike 50 NG egy gyermekek számára készült, csodálatos teleszkóp, mely tökéletes csillagképek, holdkráterek, napfoltok, a Jupiter és négy holdjának atmoszférikus áramlásainak, a Vénusz fázisainak, a Szaturnusz gyűrűinek és olyan kettőscsillagoknak a megfigyelésére, melyek elemei között a távolság 2,5 ívmásodperc – és mindezt most megkaph... további információk

A Levenhuk Strike 50 NG egy gyermekek számára készült, csodálatos teleszkóp, mely tökéletes csillagképek, holdkráterek, napfoltok, a Jupiter és négy holdjának atmoszférikus áramlásainak, a Vénusz fázisainak, a Szaturnusz gyűrűinek és olyan kettőscsillagoknak a megfigyelésére, melyek elemei között a távolság 2,5 ívmásodperc – és mindezt most megkaphatod egyetlen csomagban.

A Strike NG bevezető modellje egy gyermekeknek és kamaszoknak tervezett teleszkóp. Az altazimuth állványt könnyű felállítani; a készletben található optikai elemek a legnagyobb, 200x nagyítású gyakorlati teljesítménnyel rendelkeznek, lehetővé téve ezzel mind a földi, mind a csillagászati megfigyeléseket.

A Levenhuk Strike NG teleszkópok az amatőr csillagászok számára készült teleszkópok vadonatúj sorozata. A Levenhuk Strike NG teleszkóp bölcs választás azok számára, akik nem szeretnének az összeszereléssel és a beállítással időt tölteni, vagy a rengeteg kiegészítő listáját böngészni. Leszámítva magát a teleszkópot, mind a földi, mind a csillagászati megfigyelésékhez szükséges optikai elemeket is megkapod, hozzá tájékoztató jellegű csillagászati kézikönyveket, melyek amatőrök és gyakorlottabb felhasználók számára is hasznos információkat tartalmaznak. Mindezek teszik a Levenhuk Strike NG teleszkópot ideális választássá azok számára, akik most kezdenek a csillagászattal ismerkedni és érdeklődnek a tudomány iránt.

A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, hogy a megfigyeléseidet elbűvölővé és lebilincselővé varázsold. A tájékoztató jellegű kézikönyvek és a haladó szoftver segítségével még egy kezdő is megtalálja a keresett objektumot az éjszakai égbolton. Ennek a fantasztikus teleszkópnak színes a doboza, és tökéletes meglepetés lehet bármilyen ambiciózus csillagász számára, aki hosszú évekig becsben tartja majd az ajándékát.

A készlet még többet is nyújt annál, mint amit várnál tőle

1. „Láss mindent!” Csillagászok kézikönyve
Ennek a gyakorlati kézikönyvnek a segítségével minden amatőr megtervezheti és élvezheti a csillagok vizsgálatát. A kézikönyvet egy ismert szakértő, Alexander Shimbalev írta, aki a könyvben végigvezet Téged az úton, az első lépésektől egészen a fantasztikus felfedezésekig. A könyv számos csillagtérképet tartalmaz, felsorolva a legérdekesebb csillagképeket. A magyarázó szövegek segítségével betájolhatod a megfigyelni kívánt objektumot és a megfelelő módon állíthatod fel a teleszkópot. Nagyméretű nyomtatványok mutatják be a csillagképeket és az egyéb objektumokat, és ezzel előzetes képet is adnak arról, hogy a megfigyelés alatt ezeknek az objektumoknak hogyan is kell kinézniük. Ezzel a könyvvel az éggömbön keresztül vezető utazáson vehetsz részt, melynek során körülbelül 280 égi objektummal ismerkedhetsz meg, valamint azt is megtudhatod, hogyan találhatod meg őket gyorsan az éjszakai égbolton, hogyan tanulmányozd a Hold felszínét, és hogyan vizsgáld a Naprendszer bolygóit.

2. A Stellarium egy 3D-s planetárium szoftver, mely bemutat mindent, amit egy közepes vagy nagy teljesítményű teleszkóppal megfigyelhetsz, ideértve több mint 600 000 csillagot, a Naprendszer bolygóit, a csillagködöket és a Tejút galaxist. Ez a szoftver képes arra, hogy létrehozza az égbolt valós idejű, élethű mását, melyet panoráma módban tekinthetsz meg, így megfigyelheted a napnyugtákat és napkeltéket, a fogyatkozásokat és az üstökösöket anélkül, hogy el kellene menned otthonról. Így akkor is nézheted az égboltot, ha odakint szakad az eső.

3. Űrposzterek (Hold, Nap és más csillagok, Naprendszer)
Három poszter, melyek bemutatják a kozmoszt úgy, ahogy azt ismerjük. Minden egyes poszter könnyen olvasható formában szolgál érdekes tudnivalókkal a különféle égi objektumokról. A poszterek 84x60 cm méretűek, fényes felületű papírra nyomtatva készültek.
Hold poszter. A Hold felderítésének történetéről tudhatsz meg érdekességeket, megismerkedhetsz a Föld kísérő objektumának jellegzetességeivel, és választ kaphatsz számtalan kérdésre, melyek foglalkoztatják az emberiséget, ilyen például a Hold felszínén lévő sötét foltok mibenléte.
A Nap és egyéb csillagok poszter. Ez a poszter azt mutatja be, hogy a Nap, bár meleget és fényt szolgáltat a Naprendszer bolygói számára, mégis igencsak messze van attól, hogy kozmikus óriásnak lehessen hívni, mivel a galaxisunkban több száz, vagy akár több ezer olyan csillag van, melyek nagyobbak a Napnál. A poszter tartalmazza a csillagok fő jellemzőit, mint például a fizikai tulajdonságaikat és a történetüket.
Naprendszer poszter. Számos érdekes tényt tudhatsz meg a Naprendszer bolygóiról, beleértve a bolygók összetételét, fizikai tulajdonságaikat és korukat. Némely leírás jövőre vonatkozó előrejelzést is tartalmaz a vizsgált bolygóval kapcsolatosan, így a poszter segítségével jegyet váltasz egy tér- és időbeli űrutazásra a Naprendszerben.

4. Planiszféra
egy forgó csillagtérkép, melynek segítségével gyorsan és könnyen megállapíthatod, hogy mely égi objektumokat figyelheted meg az adott napon és időpontban. Lehetővé teszi számodra, hogy a tervezett megfigyelésed csillagképeit és egyéb objektumait megtalálhasd egy bizonyos földrajzi szélesség mellett. A planiszférát rendkívül könnyű használni: mindössze annyit kell tenned, hogy egyezteted a térkép időpontját a megfigyelés időpontjával, így az éjszakai égbolt pontos megfelelőjét kapod. A térkép rendkívül megbízható és hosszú évekig hűségesen szolgál majd Téged.

5. Iránytű
Az emberek gyakran megfeledkeznek arról, milyen hasznos tud lenni egy iránytű a megfigyelések során. Ismeretlen területen gyorsan tájékozódni és meghatározni, merre is van észak – mindez gyerekjáték ezzel a kompakt iránytűvel. Az Északi Sark, a Sarkcsillag és a Göncölszekér könnyű megtalálásával gyorsan elkezdheted a megfigyelést.

A készlet tartalma:

 • Teleszkóp
 • Yoke állvány dönthető tengellyel
 • Rozsdamentes acél háromlábú állvány
 • 0,965"-os műanyag fókusz-állító
 • Két szemlencse: F20 mm, F6 mm
 • Red Dot 3x20 keresőtávcső
 • Diagonális tükör
 • 3x Barlow-lencse
 • „Láss mindent!” csillagászati kézikönyv
 • Poszterek (Hold, Nap és egyéb csillagok, Naprendszer)
 • Planiszféra - forgó csillagtérkép
 • Stellarium - 3D-s planetárium szoftver (CD)
 • Iránytű
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Ennek a készletnek a segítségével nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy a csillagászatot tanulhasd és gyakorolhasd, valamint megfigyelhesd a Naprendszer bolygóit. A fentiek miatt mondható el, hogy a Levenhuk Strike 50 NG az egyik legjobb a gyermekek számára készült teleszkópok között.

A teleszkóppal kapcsolatos további érdekes tudnivalókért látogass el ide.

A teleszkóppal kapcsolatos áttekintéseket itt és itt találod meg.

Hogyan válasszak teleszkópot? A megfelelő teleszkóp kiválasztásával kapcsolatos tudnivalókat itt és itt találhatod meg.

Ezen a hivatkozáson keresztül érheted el azoknak a csillagképeknek a listáját, melyeket ennek a teleszkópnak a segítségével láthatsz.

A megvizsgálható legérdekesebb csillagképek neveit itt és itt találhatod meg.

Optikai kialakítás

refraktor

Típus

akromatikus

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

50

Fókusztávolság, mm

600

Nagyítás foka, x

200

Fókuszarány

f/12

Felbontási küszöbérték, ívmásodperc

2,8

Határmagnitúdó

10,6

Szemlencsék

F20 mm, F6 mm

Szemlencsetubus átmérője, mm

0,965

Keresőtávcső

3x20

Fókusz-állító

fogasléces, 0,965

Háromlábú állvány

acél

Háromlábú állvány magassága, mm

630–1080

Állványtípus

azimutális

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Felhasználói szint

gyerekeknek

Tok a csomag tartozéka

igen

Levenhuk Vélemények:

A teleszkóppal kapcsolatos további érdekes tudnivalókért látogass el ide.

A teleszkóppal kapcsolatos áttekintéseket itt és itt találod meg.

Hogyan válasszak teleszkópot? A megfelelő teleszkóp kiválasztásával kapcsolatos tudnivalókat itt és itt találhatod meg.

Ezen a hivatkozáson keresztül érheted el azoknak a csillagképeknek a listáját, melyeket ennek a teleszkópnak a segítségével láthatsz.

A megvizsgálható legérdekesebb csillagképek neveit itt és itt találhatod meg.

There are no recent reviews available for this product.

Levenhuk Vélemények:

A teleszkóppal kapcsolatos további érdekes tudnivalókért látogass el ide.

A teleszkóppal kapcsolatos áttekintéseket itt és itt találod meg.

Hogyan válasszak teleszkópot? A megfelelő teleszkóp kiválasztásával kapcsolatos tudnivalókat itt és itt találhatod meg.

Ezen a hivatkozáson keresztül érheted el azoknak a csillagképeknek a listáját, melyeket ennek a teleszkópnak a segítségével láthatsz.

A megvizsgálható legérdekesebb csillagképek neveit itt és itt találhatod meg.

Küldje be a(z) termékkel kapcsolatos kérdését vagy véleményét Levenhuk Strike 50 NG teleszkóp:

Kérjük, töltse ki a(z) "Név" mezőt.

Kérjük, töltse ki a(z) "E-mail cím" mezőt.

Kérjük, erősítse meg hozzájárulását a személyes adatok gyűjtéséhez és feldolgozásához.

Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.

Kérjük, töltse ki a(z) "Az Ön kérdése vagy megjegyzése" mezőt.