hívjon minket +36 1 8480456
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Teleszkópok » Termékvonal » Levenhuk Strike NG teleszkópok


Levenhuk Strike NG teleszkópok

A kezdőknek szánt Levenhuk Strike NG teleszkópok minden olyan komponenssel fel vannak szerelve, amik a Hold krátereinek, a Szaturnusz gyűrűinek, csillaghalmazok és galaxisok megfigyeléséhez szükségesek. Egy továbbfejlesztett készlettel és a könnyen használható navigációs rendszerrel még egy gyermek is élvezheti az ég megfigyelését. A készlet az alábbiakat tartalmazza: akromatikus refraktor, optikai tartozékok csillagászati és földi megfigyelésekhez és számos útmutató a kezdéshez, illetve a tudás elmélyítéséhez. A Levenhuk Strike NG teleszkópok minden, a tudományok iránt érdeklődő kezdő megfigyelő számára nagyszerű választásnak bizonyulnak.

Kedves Látogatónk!
Ebben a kategóriában jelenleg egyetlen termék sem kapható. Kérjük, nézze át az online katalógusunkat az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásához.


Annak ellenére, hogy ezek a teleszkópok kedvező áron kaphatóak, ne gondolja, hogy ezért az árért csak egy játékszert kap. Ennél többről van szó. Ezek a jól megfizethető gyermekeknek szánt teleszkópok rendkívül élénk és éles képet alkotnak, így Ön is és gyermeke is le lesz nyűgözve. És a legfontosabb, hogy nem kell sok időt töltenie a teleszkóp összeszerelésével és beállításával – annyira egyszerű, hogy még egy gyermek is megbirkózik vele. Amennyiben ebből a sorozatból vásárol teleszkópot, akkor biztos lehet benne, hogy egy kedvező árú, jó minőségű teleszkópot tudhat magáénak a Hold krátereinek, a Szaturnusz gyűrűinek, csillaghalmazok és galaxisok megfigyeléséhez. Ha a Levenhuk Strike NG teleszkópok közül választ, akkor a tartozékokkal bőségesen felszerelt készlettel együtt hihetetlenül könnyed lesz a tanulás.

Ha megfigyeléseit a Levenhuk Strike NG teleszkóppal végzi, akkor sokkal közelebb kerül majd a világegyetem rejtélyeihez.

Ezt a kedvező árú teleszkópot megvásárolhatja születésnapi ajándékként kisgyermekének - ki tudja, talán egy napon fontos áttörést ér el az asztrofizikában. Ön is és gyermekei is biztosan kedvelik majd ezeket a legjobb, megfizethető teleszkópokat.

Minőségi kedvező árú teleszkópokat a Levenhuk Skyline teleszkópsorozatában is találhat. A legkedvezőbb árú Skyline modell ára mindössze 49,95 HUF, ami még megfizethetőbb, mint a piacon elérhető legtöbb távcső.