hívjon minket +36 1 9989202
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Teleszkópok » Termékvonal » Levenhuk Strike PLUS teleszkópok


Levenhuk Strike PLUS teleszkópok

A Levenhuk Strike PLUS sorozatot azoknak tervezték, akik a legújabb és legjobb technológiát és minőséget keresik. A szabványos Strike PLUS teleszkópkészletben minden olyan komponens megtalálható, amire valaha szüksége lehet megfigyelései megtervezéséhez és kivitelezéséhez, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia további tartozékok megvásárlása miatt - és azonnal elkezdheti csillagász tevékenységét.

Kedves Látogatónk!
Ebben a kategóriában jelenleg egyetlen termék sem kapható. Kérjük, nézze át az online katalógusunkat az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásához.


Levenhuk Strike PLUS - a legjobb teleszkópok kezdő csillagászok számára


Már rég elmúltak azok a napok, amikor a csillagászati megfigyelésekhez obszervatóriumba kellett menni. Ma már szinte mindenkinek lehet saját teleszkópja otthonában és megfigyelheti a csillagos eget minden este. A Holdat, a bolygókat és akár távoli csillagképeket, csillagködöket – ma már minden lehetséges! Ráadásul számos modern teleszkóp alkalmas földi megfigyelésekre és csillagfényképezésre is.

Ha a csodálatos amatőr csillagászvilág felfedezésének csak az elején jár, és nincs túl sok tapasztalata a teleszkópokkal, akkor pontosan a Levenhuk Strike PLUS teleszkópokra van szüksége. Válasszon egyet a kezdőknek szánt teleszkópok közül és látni fogja, hogy a csillagászat egyszerű is lehet, ugyanakkor sok szórakozással is járhat!

A Levenhuk Strike PLUS teleszkópokat kifejezetten tapasztalatlan megfigyelőknek tervezték, ezért sem az összeszerelés, sem a beállítás nem okoz majd gondot. Minden Levenhuk Strike teleszkóphoz gazdagon felszerelt készletet adunk, és ez alól a Strike PLUS modellek sem kivételek. A készlet a Levenhuk Strike NG plus teleszkóphoz járó tartozékokon felül még több hasznos extra dolgot is tartalmaz: 6,8 – 16 mm zoomos szemlencse és praktikus Levenhuk Zongo hordtáska.