hívjon minket +36 1 9989202
vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeniVásároljon online » Teleszkópok » Termékvonal » Levenhuk Strike PRO teleszkópok


Levenhuk Strike PRO teleszkópok

Ezt a sorozatot a hozzá tartozó rendkívüli továbbfejlesztett készlettel kifejezetten profi csillagászoknak állítottuk össze. A Levenhuk Strike Pro rendkívül kompakt és könnyű, ugyanakkor megfelel a legmagasabb szintű minőségi szabványoknak és elképesztő képeket készít a világegyetemről. Ezek a modellek méretüknek köszönhetően könnyedén hordozhatóak utazás közben, így mindig készen áll majd a csillagászkodásra, bárhol is legyen.

Kedves Látogatónk!
Ebben a kategóriában jelenleg egyetlen termék sem kapható. Kérjük, nézze át az online katalógusunkat az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásához.


Levenhuk Strike PRO – nagyszerű választás ambiciózus csillagászoknak


A Levenhuk Strike PRO modellek még fejlettebbek, mint a Levenhuk Strike NG és a Strike PLUS teleszkópok, így több lehetőséget kínálnak, mégis ugyanúgy könnyen használhatóak laikus csillagászok számára is. A sorozat az összetettebb Makszutov-Cassegrain optikai kialakítású teleszkópokból áll, ami a refraktor és reflektor teleszkópok előnyeit ötvözi. Ezek a teleszkópok kellően kompakt kialakításúak, így lehetővé teszik a Naprendszer bolygóinak és a mélyég-objektumok minőségi megfigyelését.

A Levenhuk Strike védjeggyel ellátott, jól felszerelt készletét a Levenhuk Strike PRO teleszkópoknál még tovább bővítettük. A szemlencsén, a Barlow-lencsén, a nyomtatott anyagokon, az iránytűn és a teleszkóptartón kívül minden Levenhuk Strike PRO teleszkópkészletben egy átfogó optikai szűrőszett található, beleértve a szín-, nap és holdszűrőket. Egy ilyen szettnek köszönhetően a lehető legjobb élményben lesz része az égitestek megfigyelése során.