hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk.hu » korlátozott időtartamra érvényes ajánlatok» Levenhuk LabZZ D1 kétszemes teleszkópra vonatkozó akció

Levenhuk LabZZ D1 kétszemes teleszkópra vonatkozó akció

Most INGYEN hozzájuthat a Levenhuk LabZZ CM2 iránytűhöz (990 Ft értékű)! Ehhez mindössze annyi a dolga, hogy megvásárol egy Levenhuk LabZZ D1 teleszkópot. Nagyszerű ajándék a minket körülvevő világ fiatal felfedezői számára.

A Levenhuk LabZZ CM2 iránytű – egy megbízható eszköz a térképes tájékozódáshoz. Ennek a csodás eszköznek a segítségével a gyerekek megtanulják meghatározni az égtájakat és a helyes irányt. Akár városban, akár vidéken használják, az ifjú utazók mindig megtalálják az utat, és felkészülnek rá, hogy később könnyedén kezeljék majd a professzionális navigációs eszközöket is.
A számlapon két skála található: fokok és milliméterek. A kardinális pontok jól láthatók, egy nagyméretű nyíl pedig északot mutatja. A nagyítólencsével ellátott irányzórés segít megtalálni a helyes irányt. A ház alján hüvelykujj-gyűrű található – így az iránytű megfigyelés közben stabilan kézben tartható.
A ház, a fedél és a fedőüveg műanyagból készült.

A legnépszerűbb színes teleszkópok:

Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp

Newton teleszkóp. Elsődleges tükör átmérője: 76 mm. Fókusztávolság: 300 mm

A Levenhuk LabZZ D1 teleszkóp olyan ifjú felfedezők számára készült, aki egy percre sem szeretnék abbahagyni a csillagászati megfigyeléseket! A modell kompakt és könnyű, így a gyermek vidékre, az iskolába vagy a hátsó ke...További információk
18 690 Ft Áfával
Összehasonlítás

Kérjük, ne feledd, hogy ezt a speciális ajánlatot nem lehet másik ajánlattal vagy a weboldalon található kedvezményekkel együtt felhasználni.

Sajnáljuk, ez az ajánlat lejárt.


Kattints ide az elérhető teleszkópok megjelenítéséhez.