hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Levenhuk.hu » korlátozott időtartamra érvényes ajánlatok» A Levenhuk LabZZ M3 gyermekek számára készült mikroszkópra vonatkozó, akciós ajánlat

A Levenhuk LabZZ M3 gyermekek számára készült mikroszkópra vonatkozó, akciós ajánlat

Vásároljon egy Levenhuk LabZZ M3 gyermekeknek készült mikroszkópot, és megkapja mellé a speciális kamera-adaptert (8 690 Ft értékben) teljesen INGYEN! A kamera-adapter* kitűnő lehetőséget biztosít arra, hogy lélegzetelállító képeket készítsen a mikrokozmoszról! Mindössze annyit kell tennie, hogy ráköti az adaptert a mikroszkópra, csatlakoztatja hozzá a digitális kameráját, és már kész is – ezután gond nélkül rögzítheti a felfedezéseit a megfigyelt mikroszkópmintákról készülő fotókkal és videókkal!

Levenhuk LabZZ M3 mikroszkóp – igazi kincs egy érdeklődő gyermeknek. Minden megvan benne, amiről egy fiatal tudós csak álmodik, ráadásul 100 hasznos kiegészítő is tartozik hozzá! Előre elkészített mikroszkóp-tárgylemezek, üres tárgylemezek és fedőlemezek, mintakészítő eszközök, anyagok a kísérletezéshez – a kezdő biológusok vagy kémikusok bátran kibontakoztathatják tudományos tehetségüket.
A fém váz jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát. A készlethez tartozik még egy praktikus és tartós tok is, amelyben az eszköz biztonságosan tárolható.

* Az adapter digitális, tükör nélküli kamerákhoz való; az ajándék már része a csomagnak.

A legnépszerűbb színes mikroszkópok:

Levenhuk LabZZ M3 mikroszkóp kameraadapterrel

Nagyítás: 300–1200x. Kísérletező készletet tartalmaz

Levenhuk LabZZ M3 mikroszkóp – igazi kincs egy érdeklődő gyermeknek. Minden megvan benne, amiről egy fiatal tudós csak álmodik, ráadásul 100 hasznos kiegészítő is tartozik hozzá! Előre elkészített mik...További információk
25 990 Ft Áfával
Összehasonlítás

Kérjük, ne feledd, hogy ezt a speciális ajánlatot nem lehet másik ajánlattal vagy a weboldalon található kedvezményekkel együtt felhasználni.

Sajnáljuk, ez az ajánlat lejárt.


Kattints ide az elérhető mikroszkópok megjelenítéséhez.