hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk.hu » korlátozott időtartamra érvényes ajánlatok» A Levenhuk LabZZ M3 gyermekek számára készült mikroszkópra vonatkozó, akciós ajánlat

A Levenhuk LabZZ M3 gyermekek számára készült mikroszkópra vonatkozó, akciós ajánlat

Vásároljon egy Levenhuk LabZZ M3 gyermekeknek készült mikroszkópot, és megkapja mellé a speciális kamera-adaptert (8 690 Ft értékben) teljesen INGYEN! A kamera-adapter* kitűnő lehetőséget biztosít arra, hogy lélegzetelállító képeket készítsen a mikrokozmoszról! Mindössze annyit kell tennie, hogy ráköti az adaptert a mikroszkópra, csatlakoztatja hozzá a digitális kameráját, és már kész is – ezután gond nélkül rögzítheti a felfedezéseit a megfigyelt mikroszkópmintákról készülő fotókkal és videókkal!

Levenhuk LabZZ M3 mikroszkóp – igazi kincs egy érdeklődő gyermeknek. Minden megvan benne, amiről egy fiatal tudós csak álmodik, ráadásul 100 hasznos kiegészítő is tartozik hozzá! Előre elkészített mikroszkóp-tárgylemezek, üres tárgylemezek és fedőlemezek, mintakészítő eszközök, anyagok a kísérletezéshez – a kezdő biológusok vagy kémikusok bátran kibontakoztathatják tudományos tehetségüket.
A fém váz jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát. A készlethez tartozik még egy praktikus és tartós tok is, amelyben az eszköz biztonságosan tárolható.

* Az adapter digitális, tükör nélküli kamerákhoz való; az ajándék már része a csomagnak.

A legnépszerűbb színes mikroszkópok:

Levenhuk LabZZ M3 mikroszkóp kameraadapterrel

Nagyítás: 300–1200x. Kísérletező készletet tartalmaz

Levenhuk LabZZ M3 mikroszkóp – igazi kincs egy érdeklődő gyermeknek. Minden megvan benne, amiről egy fiatal tudós csak álmodik, ráadásul 100 hasznos kiegészítő is tartozik hozzá! Előre elkészített mikroszkóp-tárgylemezek...További információk
14 890 Ft Áfával
Összehasonlítás

Kérjük, ne feledd, hogy ezt a speciális ajánlatot nem lehet másik ajánlattal vagy a weboldalon található kedvezményekkel együtt felhasználni.

Sajnáljuk, ez az ajánlat lejárt.


Kattints ide az elérhető mikroszkópok megjelenítéséhez.