hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Vásároljon jó minőségű optikai eszközöket csupán néhány kattintással a www.levenhuk.hu oldalán

06.09.2017

Kedves Látogatónk!

Nagyon örülünk, hogy a Levenhuk hivatalos magyarországi honlapján köszönthetjük. Mára a Levenhuk felszerelések megvásárlása könnyebbé és kényelmesebbé vált a magyarországi ügyfelek számára. A Levenhuk termékek széles körben elérhetők számos európai országban, valamint az Egyesült Államokban, Kanadában és Délkelet-Ázsiában is.

A Levenhuk magyarországi részlege optikai termékek széles választékát kínálja kezdők és profik számára egyaránt – teleszkópokat, mikroszkópokat, kétszemes távcsöveket, figyelő távcsöveket, nagyítókat és sok más, hasonló terméket, valamint a tartozékok bőséges kínálatát. Széles termékskálával, vonzó árakkal és udvarias kiszolgálással várjuk Önt! A kívánt termék eléréséhez csupán néhány kattintásra van szüksége.

Kívánjuk Önnek, hogy a vásárlás csodálatos élményét élhesse át az újonnan megnyitott honlapunkon, a www.levenhuk.hu oldalán!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.