hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Bemutatjuk a Levenhuk LabZZ gyermekeknek készült optikai eszközöket

04.10.2017

Örömmel mutatjuk be a Levenhuk LabZZ gyermekeknek készült optikai eszközöket. Kifejezetten fiatal felfedezőknek, kis csillagászoknak és kezdő mikrobiológusoknak készültek ezek az eszközök. A sorozatban megtalálhatók mikroszkópok, teleszkópok, kétszemes távcsövek, nagyítók és optikai eszközökből álló készletek. A Levenhuk LabZZ páratlan lehetőséget kínál a tudomány területén tett első lépésekhez!

A Levenhuk LabZZ teleszkópok egyszerű és megbízható refraktorok azimuth tartóval. Alkalmasak a Hold és a Naprendszer nagyobb bolygóinak megfigyelésére. Segítségükkel felfedezheti a csillagos eget, és megfigyelheti a felszíni objektumokat. A készletben minden megtalálható, ami a megfigyeléshez szükséges.

A Levenhuk LabZZ mikroszkóp tökéletes választás egy saját laboratórium létrehozásához. Ezek nemcsak mikroszkópok, hanem amatőr felfedező készletek is egyben. A készletben megtalálhatók kész minták, és eszközök a saját tárgylemezek elkészítéséhez.

A Levenhuk LabZZ kétszemes távcsövek és nagyítók nagyszerű eszközök a minket körülvevő világ felfedezéséhez és a rettenthetetlen felfedezők játékaihoz. Az optikai eszközökből álló készletek segítségével mindenféle tudomány kipróbálható. Az egyes készletek többféle, a fiatal felfedezők számára készült optikai eszközöket tartalmaznak. Érdemes még megjegyezni, hogy a Levenhuk LabZZ sorozat termékeihezi smeretterjesztő könyvek és gyermekeknek szánt poszterek is járnak.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.