hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Fedezze fel az űrt a Levenhuk teleszkópokkal! Vizuális megfigyelésekhez és asztrofotózáshoz használható modellek széles választéka

05.10.2017

Örömmel tájékoztatjuk, hogy boltunk kínálata számos új teleszkóppal bővült. Ha már rég óta gondolkozik rajta, hogy szeretné felfedezni az űrt, itt az ideje, hogy ehhez kiválassza a megfelelő eszközt! Találhat itt egyszerű modelleket kezdők számára, professzionális teleszkópokat a mélyég-objektumok alapos tanulmányozásához, számítógéppel használható modelleket és asztrofotózáshoz megfelelő teleszkópokat.

A legnépszerűbb teleszkópsorozatunk a Levenhuk Strike NG sorozat. Tökéletes kezdő csillagászoknak, akik még csak most ismerkednek a csillagászati megfigyelések alapjaival. A készletben megtalálható minden szükséges tartozék: szemlencsék, planiszférák, színes használati útmutató kezdő csillagászoknak, oktató poszterek és további kiegészítők. A végtelen űr felfedezéséhez nincs szükség további kiegészítő megvásárlására!

A rendkívül népszerű Levenhuk Strike NG sorozat arra inspirált minket, hogy létrehozzunk két másik, továbbfejlesztett teleszkópcsaládot is: ezek a Levenhuk Strike PLUS és Levenhuk Strike PRO sorozat. Ugyanazt a gazdag tartozékkészletet vettük alapul, mint amelyre minden amatőr csillagásznak szüksége van. De kiegészítettük egy nagyobb teljesítményű és komplexebb teleszkóppal, ami lehetővé teszi, hogy tapasztaltabb, profi csillagászok is használhassák. Mindkét termékvonal megtalálja a célközönségét az igényes felhasználók között.

A Levenhuk Skyline teleszkópsorozatot olyan nagyon távoli objektumok megfigyeléséhez fejlesztettük ki, amelyek a Naprendszer határain is túlnyúlnak. Ilyen módon létrehoztuk az alapját egy jövőbeli népszerű sorozatnak, amelyet newtoni reflektorok alkotnak ekvatoriális és azimuth tartón, és alkalmasak csillaghalmazok, csillagködök, galaxisok és halvány csillagok részletes megfigyeléséhez. A sorozat immáron tartalmaz a Hold és a Naprendszer bolygóinak tanulmányozására szolgáló teleszkópokat és refraktorokat is felszíni megfigyelésekhez. A továbbfejlesztett Levenhuk Strike PRO sorozat olyan teleszkópokat tartalmaz, amelyek tapasztalt csillagászok számára készültek.

Ha nem szeretne azzal időt tölteni, hogy keresi az objektumokat, azt ajánljuk, hogy vessen egy pillantást a Levenhuk SkyMatic sorozatra. Ez olyan teleszkópokat tartalmaz, amelyek számítógéppel működő tartókra vannak felszerelve, ami lehetővé teszi a teleszkóp optikai tubusának több ezer csillagra, csillaghalmazra, bolygóra és csillagködre való egyedi beállítását. Ezek a teleszkópok lehetővé teszik, hogy teljes mértékben a csillagászati megfigyelésekre és az asztrofotózásra koncentrálhasson.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.