hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk biológiai mikroszkóp hobbihoz és tanuláshoz!

06.10.2017

Bemutatjuk a mikroszkópok választékának óriási újdonságait.

A legfontosabb újdonság a mikroszkópok között a Levenhuk Rainbow sorozat. Ezek a lenyűgöző optikai eszközök kiválóak hobbihoz vagy tanuláshoz. Az ehhez a sorozathoz tartozó modellek megkülönböztető jegye az élénk színű váz, a sok tartozék és a csodálatos optikai lehetőségek. A sorozat négy mikroszkóptípust tartalmaz, amelyek nagyításukban térnek el egymástól. A „fiatalabb” modellek nagyítása 400x és 640x között, míg az „idősebb” modelleké 800x és 1280x között változik.

A mikrokozmosz kezdő felfedezőit még érdekelheti a Levenhuk S sorozata is. Ez egyszerű, monokuláris mikroszkópokat tartalmaz, amelyek kicsi, 200-szoros nagyítást tesznek lehetővé. Remek választás biológiai megfigyelésekhez. Az egyszerű használhatóságának és kivételes megbízhatóságának köszönhetően nagyon jó választás gyermekek számára ajándéknak.

A Levenhuk ST sorozat sztereoszkopikus mikroszkópjai kiválóak nagy tárgyak tanulmányozásához. Nemcsak otthoni hobbi, de munka célra is felhasználhatók. Háromdimenziós képet továbbítanak, és tökéletesen alkalmasak ékszerek, ásványok, rovarok és művészeti alkotások vizsgálatára.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.