hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

A Levenhuk professzionális biológiai mikroszkópok már elérhetők

09.10.2017

Azt ajánljuk, tekintse meg a mikroszkópok részt is. Ezek a professzionális biológiai mikroszkópok nemrég kerültek a boltok polcaira, tökéletesek tudományos és orvosi kutatásokhoz. Ezek az új termékek profi és igényes felhasználók számára készültek.

A Levenhuk 320 sorozatú mikroszkópok nagyszerű segítőtársai lesznek a laboratóriumban. Az akár 1600-szoros nagyítás lehetővé teszi baktériumok és a vér összetételének alapos tanulmányozását. A mikroszkópok halogén világítással, durva- és finombeállító csavarokkal, valamint írisz diafragmás Abbe-kondenzorral vannak ellátva.

A Levenhuk 700 sorozat kiváló minőségű akromatikus optikai elemekkel és funkciókkal rendelkezik, és akár 2000-szeres nagyítást biztosít. A mikroszkópok remekül használhatók világos látómezős megfigyeléséhez és megfelelők immerziós olaj használatához. A termékvonalban találhatók egyszemes (monokuláris), kétszemes (binokuláris) és háromszemes (trinokuláris) modellek.

A Levenhuk 800 mikroszkópok nagy pontosságú és a képeket maximális részletességgel továbbító optikai elemeket kereső felhasználókat fogják igazán érdekelni. Ezek a prémium minőségű mikroszkópok akromatikus optikai elemekkel rendelkeznek, ami teljes körű megfigyelést tesz lehetővé világos és sötét látómezős módban. Fő funkciók: akár 2000-szeres nagyítás, finom- és durvafókusz-állítás, halogén világítás fényerő-beállítással, immerzió. A termékvonalban találhatók kétszemes (binokuláris) és háromszemes (trinokuláris) modellek.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.