hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Ismerje meg a Levenhuk nagyítókat – állványos, megfigyelő, műszeres és még sok egyéb típus

10.10.2017

A boltunkban megtalálható tételek új nagyító modellekkel bővültek. Most még könnyebben megtalálhatja a problémája megoldásához legmegfelelőbb nagyító eszközt.

A Levenhuk Zeno alapszintű megfigyelő nagyítók sorozata, amelyek tökéletesek kis tárgyak rövid távú tanulmányozásához, és kis szövegekkel, képekkel végzett munkákhoz. A termékvonalba klasszikus kézi nagyítók, asztali és szemlencsés nagyítók is tartoznak. Egyes modellek beépített világítással rendelkeznek.

A Levenhuk Zeno Desk sorozat állványos nagyítókat tartalmaz, amelyek munkához vagy hobbi célra is használhatók. A termékvonal rugalmas tartókra, merev tartókonzolra szerelt nagyítókat és „harmadik kéz” típusú nagyítókat tartalmaz. A beépített világítással rendelkező modellek tökéletesen használhatók rossz fényviszonyok között is.

A Levenhuk Zeno Gem kis, összehajtható és zsebnagyítókat tartalmazó sorozat, amelynek modelljei hosszú utazás alatt is kényelmesen használhatók. A sorozatban megtalálhatók nagy nagyítású és beépített világítással rendelkező modellek is. Ezeket a nagyítókat olyan személyeknek ajánljuk, akik egy hordozható, minden alkalommal használható nagyítót keresnek.

A Levenhuk Zeno Vizor sorozatba fejre szerelhető nagyítók és szemüvegkeretbe helyezhető nagyítók tartoznak, amelyek elengedhetetlenek ékszerekkel végzett munkákhoz és javítási munkákhoz. A nagyítók átgondolt kialakításának köszönhetően a keze mindig szabadon maradhat. Egyes modellek beépített világítással, mások pedig cserélhető lencsékkel rendelkeznek.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.