hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk digitális mikroszkópok – a mikrokozmosz tanulmányozása modern technológiával!

11.10.2017

Szinte minden Levenhuk mikroszkóp termékvonal tartalmaz digitális modelleket – olyan mikroszkópokat, amelyek digitális kamerával vannak ellátva, ami a képet továbbítja a lencsétől a számítógép képernyőjére. Bemutatjuk a már elérhető, új modelljeinket!

A Levenhuk Rainbow sorozat két digitális mikroszkópot is tartalmaz – ezek a Levenhuk Rainbow D2L 0,3M és a Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M. Mindkét modell tökéletes tudományos kísérletekhez otthon vagy az iskolában. A „fiatalabb” mikroszkóp akár 400-szoros nagyítást kínál, az „idősebb” mikroszkóp pedig akár 1280-szoros nagyítással is használható. A digitális szemlencse a képeket számítógépre továbbítja, videót rögzít és fényképet készít a kutatásról. A szükséges szoftver megtalálható a készletben. Előre elkészített tárgylemez készletek is vannak a csomagban, hogy azonnal elkezdhesse a kísérletezést.

Egy másik, iskolai kutatásra használható mikroszkóp a Levenhuk D70L nagy érdeklődésre tart számot, mivel a hagyományos szemlencse helyett digitális LCD-képernyővel van ellátva. A digitális technológia teljes mértékben kihasználható anélkül, hogy számítógéphez kellene csatlakoztatni. A kép közvetlenül a képernyőn jelenik meg, nem szükséges semmilyen szoftvert telepíteni a mikroszkóp kezeléséhez.

Profi felhasználók figyelmébe ajánljuk a Levenhuk D320L 3.1M, Levenhuk D740T 5.1M és Levenhuk D870T 8M digitális mikroszkópokat. Fejlett optika, durva- és finomfókusz-állítás, Abbe-kondenzor írisz diafragmával, olaj immerzió – mindettől olyan különlegesek ezek a modellek. Ezenkívül ez a „rangidős” mikroszkóp nemcsak a legérzékenyebb kamerával rendelkezik, és nagy felbontásban továbbítja a képeket, de sötét látómezős megfigyeléseket is lehetővé tesz.

A Levenhuk DTX termékcsalád mikroszkópjai speciális figyelmet kívánnak. Ez a termékvonal kényelmes műszer-mikroszkópokat tartalmaz digitális szemlencsékkel, amely egyszerre használható nagyítóként és mikroszkópként. Ezek mobil és megbízható modellek, és segítségükkel tanulmányozhatja a minket körülvevő világ nagy tárgyait. A sorozat mikroszkópjai hobbi és munka céljára egyaránt használhatók.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.