hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Rengeteg újdonság a Levenhuktól felnőttek és gyermekek részére

19.10.2017

Kedves Vásárlónk!

Örömmel mutatjuk be a Levenhuk újdonságait. Már kaphatók a gyerekek számára kifejlesztett LabZZ termékcsalád optikai eszközei, a Levenhuk utazásra kifejlesztett Skyline Travel teleszkópjai, a stílusos Levenhuk Spyglass SG2 figyelőtávcső, valamint a Levenhuk DC65 iránytű.

A gyerekek számára kifejlesztett, optikai eszközökből álló Levenhuk LabZZ termékcsaládot a minket körülvevő világ ifjú kutatói számára terveztük. Az optikai eszközöket öt éves kortól ajánljuk. Megbízhatók, biztonságosak és szórakoztatóak. A teleszkópon át megfigyelheti a Holdat és a távoli csillagokat; a mikroszkóp segít megvizsgálni a rovarokat és egysejtűeket, a nagyító és a kétszemes távcső pedig tökéletesen alkalmas a tájak és a vadonélet figyelésére. A Levenhuk LabZZ termékcsalád kifejezetten a kis felfedezők számára készült, remek segítséget jelent csillagászati, biológiai, földrajzi és fizikai tanulmányaik során.

A Levenhuk LabZZ újdonságai:

A Levenhuk az amatőr felnőtt tudományos kutatókat is szeretné ösztönözni. Izgatottan mutatjuk be új teleszkóp-termékcsaládunkat, a Levenhuk Skyline Travel teleszkópokat. A belépőszintű refraktorok tökéletesen alkalmasak a városi fényektől távoli, égre irányuló megfigyelésekhez. Kompakt és könnyű szerkezetüknek köszönhetően a teleszkópok emlékezetes ajándékok kezdő csillagászoknak. Ezen kívül rendkívül könnyen használhatók. A készlet minden szükséges optikai tartozékot, valamint a szállításhoz egy hátitáskát is tartalmaz.

A Levenhuk Skyline Travel újdonságai:

További három optikai eszköz már most kapható: A Levenhuk Zeno Gem M11 nagyító, az utazóknak és vadászoknak kifejlesztett Levenhuk DC65 iránytű, valamint a Levenhuk Spyglass SG2 figyelőtávcső.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.