hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A Levenhuk bemutat egy forgalmazót Magyarországon

27.10.2017

Izgatottan jelentjuk be, hogy a forgalmazoink listaja gyarapszik. Ebben a honapban kezdtuk meg az egyuttmukodest egy uj forgalmazoval Magyarorszagon – a Navidad Kft-vel. A ceg nagykereskedelemmel foglalkozik es haztartasi berendezeseket, elektromos haztartasi cikkeket es fogyasztoi elektronikai cikkeket kinal. Hamarosan megismerheti weboldalukon a Levenhuk optikai felszereleseket!

Kapcsolati adatok:

Navidad Kft.
avplanet.hu
1147 Budpest, Telepes u. 1.
Magyarorszag
Telefonszam: +36 70 666 0888

A Levenhuk vilagszerte allando jelleggel keresi az uj forgalmazokat. Boldogak vagyunk, hogy termekeinket elerhetobbe tehetjuk a vevoink szamara! A Levenhuk marka mar sok orszagban jelen van. A Levenhuk forgalmazokat es uzleteket tartalmazo teljes listat ezen az oldalon talalja.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.