hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Az uj forgalmazo megkezdte egyuttmukodeset a Levenhuk vallalattal

27.10.2017

A Levenhuk forgalmazok listaja megnovekedett. Boldogan ertesitjuk, hogy a Levenhuk ujabb forgalmazoval gazdagodott Magyarorszagon! Bemutatjuk az eMAG vallalatot – Kozep- es Kelet-Europa nagy online kiskereskedojet. Az eMAG a del-afrikai multinacionalis befekteto „Naspers Group” tagja. Az eMAG egy rendkivul bo aruvalasztekkal rendelkezo online aruhaz, amely mindenfele elektronikus eszkozt es haztartasi berendezeseket kinal. Weboldalukon csodalatos Levenhuk optikai muszereket – teleszkopokat, mikroszkopokat es tavcsoveket talalhat: https://www.emag.hu/search/levenhuk.

Kapcsolati adatok:

eMAG Hungary
www.emag.hu
Magyarorszag
Telefonszam: +36 70 514 8465

Orommel nezunk elebe az uj forgalmazokkal torteno egyuttmukodesnek. Nagyszeru, hogy egyre tobb es tobb vevonek van lehetosege megszerezni Levenhuk-termekeket es valora valtani az almaikat! A Levenhuk forgalmazokat es az uzleteket tartalmazo teljes listat keresse ezen az oldalon.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.