hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A Levenhuk vallalatnal azon vagyunk, hogy meghoditsunk uj piacokat

27.10.2017

Izgatottan osztunk meg nehany remek hirt – ebben a honapban Magyarorszagon elkezdtuk az egyuttmukodest egy uj forgalmazoval, a Mercateo Magyarorszaggal. Ez a vallalati ugyfeleket kiszolgalo elektronikus beszerzesi felulet termekek szeles valasztekat kinalja a legkulonfelebb ugyfelkorok szamara. Weboldalukon: papiraruk szamitogep felszereleseket, irodai es tarolo eszkozoket valamint elektronikai cikkeket is talalhat www.mercateo.com. A Levenhuk optikai felszereles mar elerheto!

Kapcsolati adatok:

Mercateo Hungary
www.mercateo.com
Telefonszam: +421 0 918 583

A Levenhuk vallalatnal nagyra ertekeljuk az uj forgalmazokat, akik megkezdik az egyuttmukodest cegunkkel es eljuttatjak termekeinket uj orszagokba. A Levenhuk forgalmazokat es az uzleteket tartalmazo teljes listat ezen az oldalon talalja.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.