hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Örömmel mutatjuk be a Levenhuk figyelőtávcsöveket – az univerzális, nagyteljesítményű és vízálló eszközöket!

30.10.2017

Folyamatosan új optikai berendezéseket mutatunk be Önnek készletünkből. Tekintse meg áruházunk figyelőtávcsöveknek szentelt részét, ahol a Levenhuk Blaze és a Levenhuk Blaze PLUS termékcsalád figyelőtávcső-modelljeivel találkozhat.

A Levenhuk Blaze figyelőtávcsöveket kezdő felhasználók számára terveztük. A figyelőtávcsövek nagy rekesznyílás-átmérővel és állítható nagyítással rendelkeznek. A bevonatolt optikai elemek BK-7 üvegből készültek; a vízálló ház nitrogénnel töltött. A Levenhuk Blaze figyelőtávcsövek tökéletesen alkalmasak a táj, a vadonélet és a sportesemények megfigyelésére. Az egyes eszközkészletekhez fém, asztali háromlábú állvány is tartozik.

Bátran átadhatja magát a madárles és a vadonélet megfigyelése által adott élménynek a Levenhuk Blaze PLUS figyelőtávcsövekkel. A termékcsalád levehető szemlencséjéről vált ismertté. Ezen kívül fotós felszerelés is rögzíthető a szemlencse csúcsára.

A Levenhuk Blaze PLUS eszközökkel nemcsak a minket körülvevő világot tanulmányozhatja, hanem még színes fényképeket is készíthet a természeti szépségekről. A termékcsaládban lévő összes optikai készülék párásodás elleni védelmet kapott, hermetikus kialakítással és bevonatolt lencsével rendelkezik.

A Levenhuk figyelőtávcsövek ebben a részben tekinthetők meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.