hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Kompakt Levenhuk Wise és Levenhuk Wise PLUS egyszemes távcsövek minden alkalomra!

02.11.2017

Bemutatjuk a Levenhuk egyszemes távcsöveket. A megfelelő optikai készüléket könnyedén kiválaszthatja a Levenhuk Wise és Levenhuk Wise PLUS termékcsaládokból.

A Levenhuk Wise egyszemes távcsövek kompakt és könnyű optikai eszközök túrázáshoz és utazáshoz. Bevonatolt BaK-4 lencsével vannak felszerelve, amely éles és tiszta képet vetít, torzítás nélkül. A „fiatalabb” modelleket nappali megfigyelésekhez terveztük, míg az „idősebb” Levenhuk 10x42 modell nagyszerűen alkalmas a minket körülvevő világ szürkületben vagy pirkadatkor való tanulmányozásához. A termékcsaládban lévő eszközök legfőbb jellemzője azok könnyed kialakítása. Nem foglalnak túl nagy helyet a táskában, és bárhova magával viheti azokat!

A Levenhuk Wise PLUS egyszemes távcsöveket még a legigényesebb felhasználók is imádni fogják. Az előző termékcsalád összes előnyén túl ezek az optikai eszközök vízállóak és ellenállnak a párásodásnak. Az egyszemes távcsövek bármilyen időjárásban használhatók!

A Levenhuk egyszemes távcsövek ebben a részben tekinthetők meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.