hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk kiegészítők csillagászok és biológusok számára

05.11.2017

A Levenhuk kiegészítők kiszélesítik tudományos kutatásainak spektrumát. Akármibe is ássa bele magát, legyen az a mikrovilág vagy a világűr felfedezése, hasznos kiegészítőkkel tudunk szolgálni optikai berendezéseihez, ismeretterjesztő könyveihez, posztereihez és térképeihez.

Áruházunk árukészletében találhat szemlencséket teleszkópokhoz és mikroszkópokhoz, szűrőket a csillagászati megfigyelésekhez, mikroszkóphoz való kísérletező készleteket és előkészített mikroszkóp-tárgylemezeket, valamint az optikai elemek ápolásához szükséges kiegészítőket.

A modern technológia rajongóinak digitális kamerákat is kínálunk mikroszkópokhoz és teleszkópokhoz. A kezdő mikrobiológusoknak érdemes rápillantania a Levenhuk M Base termékcsaládra. A tapasztalt tudósokat pedig érdekelheti a professzionális Levenhuk M Plus termékcsalád. Digitális kamerákat is kifejlesztettünk a csillagászok számára: ezekkel kiváló fényképeket lehet készíteni az éjjeli égről. A kamerák a Levenhuk T Plus termékcsaládban az eszközökkel egy csomagban is megtalálhatók. Minden kamera rendkívül érzékeny, nagy felbontású érzékelőkkel van felszerelve, valamint eredeti szoftver is tartozik hozzájuk.

Azok számára, akik imádják a könyveket és vizuális segédanyagokat, külön részt szentelünk az oktató irodalomnak és a posztereknek. Szívből ajánljuk, hogy tekintse meg a gyerekeknek szóló „Űr, a nem üres üresség. Ismeretterjesztő könyvet”, a „Láthatatlan világ. Ismeretterjesztő könyvet” és a „Láss mindent! Csillagászok kézikönyve” című csillagászati kézikönyvet.

A Levenhuk kiegészítők ebben a részben tekinthetők meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.