hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A színes Levenhuk kétszemes távcsövek és színházi látcsövek már kaphatók az áruházakban!

08.11.2017

Alig várjuk, hogy bemutassuk Önnek a vonzó Levenhuk kétszemes távcsöveket – a Levenhuk Broadway színházi látcsöveket és a Levenhuk Rainbow turistáknak kifejlesztett kétszemes távcsöveket. Lenyűgöző optikai tulajdonságokkal és figyelemre méltó külsővel várják Önt. A termékcsaládban lévő kétszemes távcsövek nem engedik beleolvadni a tömegbe.

A Levenhuk Rainbow kétszemes távcsövek fényes és szokatlan optikai eszközök, amelyek minden utazást felejthetetlenné tesznek! Könnyűek, és kényelmesen beleillenek a kezébe. Ezen kívül ellenállnak az esőnek, a hónak és a hőmérséklet-ingadozásnak. A bevonatolt BaK-4 üvegből készült optikai elemek részletesen jelenítik meg a távoli objektumokat. A tekerhető szemkagyló révén a megfigyelések kivételesen kényelmesek a szemüveget viselők számára. A készletben minden szükséges kiegészítő megtalálható: pánt, tok és tisztítókendő. A Levenhuk Rainbow kétszemes távcsövek nyolc stílusos színben kaphatók!

A Levenhuk Broadway színházi látcsövek modern optikai eszközök klasszikus külsőbe rejtve. A termékcsaládban lornyonok és lánccal felszerelt, hagyományos kétszemes távcsövek találhatók. Minden modell beépített világítással rendelkezik. Öt színben kaphatók: fehér, arany, ezüst, piros és fekete.

A többi Levenhuk kétszemes távcső ebben a részben tekinthető meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.